Alterna Bamboo Smooth Hiussuihke Kosteuden esto

Alterna Bamboo Smooth Hiussuihke Kosteuden esto
Alterna Bamboo Smooth Hiussuihke Kosteuden esto
250 ml

Koodi: ALN1332 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu

Kuvaus Alterna Bamboo Smooth
Ominaisuudet

Hiuslakka Alterna Bamboo Smooth kiinnittää kampauksesi pitkäksi aikaa ja pitää niin ikään hiuksesi täydellisessä hallinnassa.

Ominaisuudet:

  • pitkäaikainen vaikutus
  • ei jätä jäämiä hiuksiin ja on helppo harjata pois
  • tekee hiuksista elinvoimaiset ja kiiltävät
  • antaa hiuksille välittömästi volyymiä
  • jättää hiukset joustaviksi eikä rasita hiuksia

Käyttöohjeet:
Ravista perusteellisesti ennen käyttöä. Suihkuta kuiviin hiuksiin 20–30 cm etäisyydeltä.

Ominaisuudet

Hiustyyppi
kaikki hiustyypit
Vaikutukset
Asetus
Päänahan tyyppi
kaikki päänahan tyypit
Pitotaso
kohtalainen pito

Tietoja brändistä Alterna

Luonnollinen. Todistettu. Ammattimainen. Tämä on ylellinen Alterna hiushoito, jonka ansiosta sinun ei enää tarvitse valita ammattimaisen, kliinisesti todistetun hoidon ja luonnollisia ainesosia sisältävien tuotteiden väliltä. Nyt sinulla voi olla kaikki samanaikaisesti. Ilman kompromisseja.

 

Alterna perustettiin vuonna 1997. Siitä lähtien se on ollut edelläkävijä uudessa lähestymistavassa hiustenhoitoon, rakentamalla sen mainetta tulosten, ei lupausten perusteella. Ei mistään Alterna tuotteista ole parabeeneja, sulfaatteja tai muita ankaria lisäaineita. Sen sijaan ne sisältävät korkealaatuisia ja harvinaisia aineosia, kuten ylellistä kaviaaria tai bambua. 

Jokainen löytää Alterna tuotteista hänen tarpeisiinsa sopivan täydellisen hiushoidon. Olipa sinulla kiharat, volyymittomat hiukset tai kuivat ja vaurioituneet hiukset, Alterna hiustenpesuaine ei petä sinua. Se sisältää kaviaariuutetta, joka palauttaa kosteuden hiuskuidun sisällä, antaa sille joustavuuden ja jättää hiukset häikäisevän kiiltäviksi. Ainutlaatuinen patentoitu AGE-CONTROL COMPLEX® auttaa vähentämään ikääntyvien hiusten oireita.

Arvostelu Alterna Bamboo Smooth