Alterna Caviar Anti-Aging Suihke Hiusten Volyymiin

Alterna Caviar Anti-Aging Suihke Hiusten Volyymiin
Alterna Caviar Anti-Aging Suihke Hiusten Volyymiin
147 ml

Koodi: ALN02367 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu

Kuvaus Alterna Caviar Anti-Aging
Ominaisuudet

Hiuskiinne Alterna Caviar Anti-Aging antaa kampauksellesi haluamasi muodon ja volyymin.

Ominaisuudet:

  • antaa volyymiä tyvestä lähtien
  • nopea ja helppo muotoilu

Käyttöohjeet:
Levitä kuiviin hiuksiin. Muotoile haluamallasi tavalla.

Ominaisuudet

Vaikutukset
Asetus, hiusten volyymi, Aaltojen tukeminen

Tietoja brändistä Alterna

Luonnollinen. Todistettu. Ammattimainen. Tämä on ylellinen Alterna hiushoito, jonka ansiosta sinun ei enää tarvitse valita ammattimaisen, kliinisesti todistetun hoidon ja luonnollisia ainesosia sisältävien tuotteiden väliltä. Nyt sinulla voi olla kaikki samanaikaisesti. Ilman kompromisseja.

 

Alterna perustettiin vuonna 1997. Siitä lähtien se on ollut edelläkävijä uudessa lähestymistavassa hiustenhoitoon, rakentamalla sen mainetta tulosten, ei lupausten perusteella. Ei mistään Alterna tuotteista ole parabeeneja, sulfaatteja tai muita ankaria lisäaineita. Sen sijaan ne sisältävät korkealaatuisia ja harvinaisia aineosia, kuten ylellistä kaviaaria tai bambua. 

Jokainen löytää Alterna tuotteista hänen tarpeisiinsa sopivan täydellisen hiushoidon. Olipa sinulla kiharat, volyymittomat hiukset tai kuivat ja vaurioituneet hiukset, Alterna hiustenpesuaine ei petä sinua. Se sisältää kaviaariuutetta, joka palauttaa kosteuden hiuskuidun sisällä, antaa sille joustavuuden ja jättää hiukset häikäisevän kiiltäviksi. Ainutlaatuinen patentoitu AGE-CONTROL COMPLEX® auttaa vähentämään ikääntyvien hiusten oireita.

Arvostelu Alterna Caviar Anti-Aging