Alterna Caviar Anti-Aging Smoothing Anti-Frizz Ravitseva Hiusöljy

Alterna Caviar Anti-Aging Smoothing Anti-Frizz Ravitseva Hiusöljy
Alterna Caviar Anti-Aging Smoothing Anti-Frizz Ravitseva Hiusöljy
50 ml

Koodi: ALN02062 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu

Kuvaus Alterna Caviar Anti-Aging Smoothing Anti-Frizz
Ominaisuudet

Helli hiuksiasi ylellisellä hoidolla. Perinteinen hiusöljy Alterna Caviar Anti-Aging Smoothing Anti-Frizz pehmentää ja silottaa hiuksia ja antaa niille kiiltoa.

Ominaisuudet:

  • tekee hiuksista vahvat ja joustavat
  • korjaa hiusten vaurioitunutta rakennetta
  • tekee hiuksista samettisen pehmeät
  • antaa hiuksiin kiiltoa

Käyttöohjeet:
Levitä kuivien tai märkien hiuksien pituuksiin ja latvoihin.

Ominaisuudet

Hiustyyppi
kaikki hiustyypit
Vaikutukset
nesteytys, Hohto ja pehmeys, Ravitseva

Tietoja brändistä Alterna

Luonnollinen. Todistettu. Ammattimainen. Tämä on ylellinen Alterna hiushoito, jonka ansiosta sinun ei enää tarvitse valita ammattimaisen, kliinisesti todistetun hoidon ja luonnollisia ainesosia sisältävien tuotteiden väliltä. Nyt sinulla voi olla kaikki samanaikaisesti. Ilman kompromisseja.

 

Alterna perustettiin vuonna 1997. Siitä lähtien se on ollut edelläkävijä uudessa lähestymistavassa hiustenhoitoon, rakentamalla sen mainetta tulosten, ei lupausten perusteella. Ei mistään Alterna tuotteista ole parabeeneja, sulfaatteja tai muita ankaria lisäaineita. Sen sijaan ne sisältävät korkealaatuisia ja harvinaisia aineosia, kuten ylellistä kaviaaria tai bambua. 

Jokainen löytää Alterna tuotteista hänen tarpeisiinsa sopivan täydellisen hiushoidon. Olipa sinulla kiharat, volyymittomat hiukset tai kuivat ja vaurioituneet hiukset, Alterna hiustenpesuaine ei petä sinua. Se sisältää kaviaariuutetta, joka palauttaa kosteuden hiuskuidun sisällä, antaa sille joustavuuden ja jättää hiukset häikäisevän kiiltäviksi. Ainutlaatuinen patentoitu AGE-CONTROL COMPLEX® auttaa vähentämään ikääntyvien hiusten oireita.

Arvostelu Alterna Caviar Anti-Aging Smoothing Anti-Frizz