Alterna Caviar Style Moisture Kosteuttava Hoitoaine Kuiville Hiuksille

Alterna Caviar Style Moisture Kosteuttava Hoitoaine Kuiville Hiuksille
Alterna Caviar Style Moisture Kosteuttava Hoitoaine Kuiville Hiuksille
Sulfaatti Vapaa 250 ml

Koodi: ALN1391 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu

Tuotteen Kuvaus Alterna Caviar Style Moisture
Ominaisuudet

Hoitoaine Alterna Caviar Style auttaa sinua selvittämään hiuksesi vaivatta ja ravitsee hiuksia, mikä on välttämätöntä kauniiden ja terveiden hiusten saavuttamiseksi.

Ominaisuudet:

  • silottaa ja estää pörröisyyttä
  • kosteuttaa
  • korjaa sekä mekaanisia että kemiallisia vaurioita

Ominaisuudet

Hiustyyppi
kaikki hiustyypit
Vaikutukset
nesteytys, Hohto ja pehmeys, Värisuojaus
Aktiiviset ainesosat
C vitamiini
Päänahan tyyppi
kaikki päänahan tyypit
Hiusongelma
kuivat hiukset

Tietoja brändistä Alterna

Luonnollinen. Todistettu. Ammattimainen. Tämä on ylellinen Alterna hiushoito, jonka ansiosta sinun ei enää tarvitse valita ammattimaisen, kliinisesti todistetun hoidon ja luonnollisia ainesosia sisältävien tuotteiden väliltä. Nyt sinulla voi olla kaikki samanaikaisesti. Ilman kompromisseja.

 

Alterna perustettiin vuonna 1997. Siitä lähtien se on ollut edelläkävijä uudessa lähestymistavassa hiustenhoitoon, rakentamalla sen mainetta tulosten, ei lupausten perusteella. Ei mistään Alterna tuotteista ole parabeeneja, sulfaatteja tai muita ankaria lisäaineita. Sen sijaan ne sisältävät korkealaatuisia ja harvinaisia aineosia, kuten ylellistä kaviaaria tai bambua. 

Jokainen löytää Alterna tuotteista hänen tarpeisiinsa sopivan täydellisen hiushoidon. Olipa sinulla kiharat, volyymittomat hiukset tai kuivat ja vaurioituneet hiukset, Alterna hiustenpesuaine ei petä sinua. Se sisältää kaviaariuutetta, joka palauttaa kosteuden hiuskuidun sisällä, antaa sille joustavuuden ja jättää hiukset häikäisevän kiiltäviksi. Ainutlaatuinen patentoitu AGE-CONTROL COMPLEX® auttaa vähentämään ikääntyvien hiusten oireita.

Arvostelu Alterna Caviar Style Moisture