Armaf Club de Nuit Man Intense Eau de Toilette Miehille

1×
Armaf Club de Nuit Man Intense Eau de Toilette Miehille
Armaf Club de Nuit Man Intense Eau de Toilette Miehille
105 ml

Koodi: ARF0011 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu
Lahja sinulle
Syötä ostoskorissa koodi notino15 ja saat 15% alennuksen haluamastasi tuoksusta. Alennus ei koske tarjous- tai poistotuotteita.

Kuvaus Armaf Club de Nuit Man Intense
Ainesosat

Provosoi miehekkyydelläsi. Sen olemuksen kätkee sisäänsä miesten Eau De Toilette Armaf Club de Nuit Man Intense, jonka omistajaksi voit nyt sinäkin päästä. Tuoksun klassisia nuotteja täydentävät mielenkiintoiset kukkaiset ja hedelmäiset vivahteet, jotka varmistavat, että tuoksun kantaja herättää huomiota missä tahansa tilanteessa.

  • puuvivahteinen, mausteinen tuoksu hedelmäisillä nuoteilla
  • kaikenikäisille miehille
  • päivittäiseen käyttöön

Tuoksun koostumus
Tuoksuyhdistelmän alussa tunnet raikasta sitruunaa ja bergamottia yhdessä epätavallisen ananaksen ja mustaherukan kanssa. Niitä seuraa aromaattisen hurmaava jasmiini ja hellä ruusu ja koivu. Lopuksi esiin nousee ripaus makean lämmintä vaniljaa, jota täydentävät myski, ambra ja patsuli.

Tuoksun tarina
Armaf Club de Nuit Man Intense -tuoksu on ollut suosittu miesten keskuudessa jo vuodesta 2014, jolloin se lanseerattiin markkinoille. Sitä kutsutaan maailmanlaajuisesti myös Creed Aventus -luksusparfyymin vaihtoehdoksi.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Bergamotti, Ananas, Omena, Mustaherukka, Sitruuna
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Koivu, Ruusu, Jasmiini
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Vanilja, Patsuli, Ambra, Myski
Tuoksuluokka
mausteinen, puumainen

Arvostelu Armaf Club de Nuit Man Intense1