Armani Code Eau de Toilette Miehille

Armani Code Eau de Toilette Miehille
Armani Code Eau de Toilette Miehille
Ilmainen toimitus
125 ml
84,80

Koodi: GIO0064 | Varastossa
1
Lisää tuotteeseen kaiverrus luodaksesi ainutlaatuinen lahja.
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
maanantai 21.6.2021
UPS Air Mail
huomenna keskiviikko 16.6.2021

Kuvaus Armani Code
Ainesosat

Loihdi itsestäsi vastustamaton sydäntensärkijä ja koe, miltä tuntuu saada jokainen nainen pauloihinsa. Miesten Eau De Toilette -tuoksu Armani Code kietoo sinut ihmeelliseen sitruksisen mausteiseen tuoksuun, jollainen leijuu salaperäisten ja sivistyneiden miesten ympärillä. Muutu magneetiksi, joka vetää puoleensa kaiken haluamansa.

  • mausteinen tuoksu, jossa itämaisia vaikutteita
  • nykyajan herrasmiehille, jotka haluavat olla puoleensavetäviä
  • sopii erityisesti iltakäyttöön

Tuoksun koostumus
Ensimmäisenä tanssiin pyörähtää bergamotin ja sitruunan tuoksuyhdistelmä. Niiden nuotit vaihtuvat pian hienostuneisiin oliivipuun kukkiin, jotka tunnet vain hetkeä myöhemmin. Aistillisessa pohjatuoksussa sinua lämmittävät guajakkipuun maanläheiset vivahteet ja tonkapapujen makeus.

Tuoksun tarina
Armani Code -tuoksun loi parfymöörikolmikko vuonna 2004. Kasvot mainoskampanjalle antoi amerikkalainen näyttelijä Chris Pine, joka tuo onnistuneesti esiin tuoksun tärkeimmät ominaisuudet, eleganssin ja karisman. Maininnan arvoinen on myös safiirinsininen pullo. Tuoksun luojat hakivat inspiraatiota tummansinisestä Armanin puvusta, joka näyttelijä Denzel Washingtonilla oli yllään Oscar-gaalassa.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Tuoksuluokka
itämainen, mausteinen

Arvostelu Armani Code