Mine põhisisu juurde
Armani My Way Parfum tuoksu naisille
Tuote on ympäristöystävällinen.
Kestävä
Top notes
Bergamotti, Appelsiinin Kukka
Middle notes
Tuberoosa, Iiris, myskimalva
Base notes
Setri, Vanilja, Valkoinen Myski
Tuoksuluokkakukkainen, puumainen
Kestävyysuudelleentäytettävä pakkaus

Tuoksu joka kutsuu uusiin ulottuvuuksiin

Naisten Eau de Parfum -tuoksu Armani My Way Le Parfum vahvistaa kaipuutasi uuden etsintään ja omien sääntöjesi mukaan elämiseen. Intensiivisen makea versio omaleimaisesta My Way -kukkaistuoksusta on syntynyt tuberosan samettisten vivahteiden ja kurjenmiekan majesteettisen raikkauden välisestä kontrastista, ja se heijastelee naiseuden syvyyttä ja riippumattomuutta.

  • puuteristen nuottien sävyttämä kukkais- ja puuvivahteinen tuoksu vuodelta 2023
  • intensiivinen versio alkuperäisestä, ikonisesta Armani My Way -tuoksusta
  • kuvastaa naiseuden riippumatonta ja syvää puolta

Tuoksun koostumus
Tuoksun avaavat bergamottiöljyn raikkaan sitruksiset vivahteet kietoutuen appelsiininkukkien ja pomeranssin säkenöiviin nuotteihin. Sen jälkeen kehittyy intensiivinen sydäntuoksu, joka syntyy tuberosan kermaisen samettisten vivahteiden ja kurjenmiekan majesteettisen raikkauden välisestä kontrastista. Intensiteettiä tuoksuun tuo lämmittävä myskimalva kevyellä aavistuksella myskiä. Kokonaisuutta korostavat aistillisen setripuun, vastustamattoman vaniljan ja puhtaan valkoisen myskin vivahteet.

Tuoksun tarina
Vuonna 2023 lanseerattu Armani My Way Le Parfum -tuoksu on uusi, makea ja harvinaisen intensiivinen luku Armani My Way -tuoksukokoelman tarinassa. Pullo edustaa kokoelmalle tyypillistä muotoa matkustajan talismaania muistuttavine korkkeineen, kun taas tuoksun voimakkaampaa intensiteettiä heijastelee lasi, joka on nyt tummansininen vain hennolla silauksella alkuperäistä vaaleanpunaista. 

Pullo on jälleen kerran uudelleen täytettävä, minkä lisäksi My Way Le Parfum -tuoksun kestävyyttä lisäävät vastuullisesti hankitut ainesosat ja osallisuus metsiensuojeluohjelmiin. Tuoksun hiilijalanjälki ja ympäristövaikutukset ovat siis huomattavasti pienemmät.

ArmaniMy Way Parfum tuoksu naisille

122,00
14 % edullisemmin
50 ml
104,20

Tutustu tätä tuotetta sisältäviin lahjasetteihin. (1)
Varastossa | 208,40 / 100 ml, sis. alv:n | Koodi: GIO07385
1
Haluan tietää lisää kaiverruksesta
PostNord Toimitus kotiin
tiistai 12.12.2023
Nouto myymälästä
maanantai 11.12.2023
UPS Air Mail
maanantai 4.12.2023