Atelier CologneCédrat Enivrant Hajuvesi Unisex

Atelier Cologne Cédrat Enivrant Hajuvesi Unisex
Atelier Cologne Cédrat Enivrant Hajuvesi Unisex
Ilmainen toimitus
30 ml
60,00

Koodi: ATC3984 | Varastossa
1
Lahja sinulle
Ilmainen toimitus yli 30 euron tilauksille.
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 30.9.2021
UPS Air Mail
maanantai 27.9.2021

Kuvaus Atelier Cologne Cédrat Enivrant
Ainesosat

Unisex-tuoksu. Valmistettu Ranskassa. Sisältää 90 % korkealaatuisia luonnollisia ainesosia.

Huumaannu aromaattisten vivahteiden täyttämästä lumoavasta tuoksusta, joka kerää ihmiset ympärillesi. Unisex-tuoksu Atelier Cologne Cédrat Enivrant on kuin säkenöiviä sitruksisia vivahteita täynnä oleva herkullinen koktail, jonka raikkaus saa pääsi pyörälle.

Unisex-tuoksukokonaisuutensa ansiosta se soveltuu mainiosti sekä naisille että miehille. Sen koostumuksesta löytyy ensiluokkaisia luonnollisia ainesosia, joiden korkeaan laatuun Atelier Cologne -brändi nojaa – sukaattisitruunaa Välimereltä, raikasta piparminttua Kiinasta ja sypressiä maalauksellisesta Provencesta.

  • aromaattinen sitruksen tuoksu
  • unisex – miehille ja naisille
  • sisältää 15 % ensiluokkaisia tuoksuvia öljyjä

Tuoksun koostumus
Tuoksukokonaisuuden pääosassa ovat raikas piparminttu, sypressi sekä sukaattisitruuna – aurinkoiselta Välimeren alueelta kotoisin oleva sitrushedelmä. Nämä luonnolliset ainesosat muodostavat yhdessä aromaattisen koktailin, joka on kuin luotu kuumiin kesäpäiviin.

Tuoksun tarina
Kuten jo nimi kertoo, Cédrat Enivrant Atelier Cologne -tuoksussa pääosassa on huumaava sukaattisitruuna. Tuoksu sisältää 90 % korkealaatuisia luonnollisia ainesosia ja sen tuotannossa on painotettu raaka-aineiden laadukkuutta ja luonnon säästämistä.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL DENAT., AQUA / WATER, PARFUM / FRAGRANCE, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, CITRAL, BENZYL ALCOHOL, CITRONELLOL, COUMARIN, GERANIOL, EUGENOL (F.I.L. B224892/1). Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Minttu
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Sypressi
Tuoksuluokka
Sitrushedelmä, aromaattinen

Tietoja brändistä Atelier Cologne

Raikkaita, elegantteja ja puhtaita kuin kölninvesi mutta voimakkaita ja pitkäkestoisia kuin parfyymi. Sellaisia ovat ranskalaisen Atelier Cologne -merkin tuoksut. Atelier Cologne aloitti ensimmäisenä parfyymitalona legendaarisen Eau de Colognen inspiroimien puhtaiden tuoksujen valmistuksen. Atelier Cologne -parfyymit sisältävät keskimäärin 18 % tuoksuöljyjä, ja ne valmistetaan Ranskassa. Tuoksujen koostumukset sisältävät ensiluokkaisia, luonnosta peräisin olevia ainesosia, jotka on tuotettu hellävaraisesti kestävistä lähteistä.

Atelier Cologne -merkin takana on ranskalais-italialainen pariskunta Christophe Cervasel ja Sylvie Ganter. Tutustuttuaan toisiinsa he havaitsivat nopeasti, että heitä yhdistää niin rakkaus kuin myös intohimo legendaarista Eau de Cologne -kölninvettä kohtaan. He unelmoivat yhdessä raikkaan, elegantin ja helposti käytettävän tuoksun luomisesta. Vuonna 2009 heidän unelmansa toteutui, kun he yhdessä perustivat Atelier Cologne -parfyymitalon.

Merkin suosituimpiin tuoksuihin kuuluvat sitruksen ja appelsiinin täyteinen Atelier Cologne Orange Sanguine, mehukkaan mandariinin tuoksuinen Atelier Cologne Clémentine California ja itämainen tuoksu Atelier Cologne Ambre Nue. Vaniljan ystävät hullaantuvat Atelier Cologne Vanille Insensée -tuoksusta, ja sitruksinen Atelier Cologne Cedrat Enivrant sopii puolestaan täydellisesti niin kuumiin kesäpäiviin kuin muihinkin tilaisuuksiin.

Arvostelu Atelier Cologne Cédrat Enivrant