Atelier Cologne Road Trip Favorites Lahjasetti Unisex

Atelier Cologne Road Trip Favorites Lahjasetti Unisex
Atelier Cologne Road Trip Favorites Lahjasetti Unisex
Lahjasetti Unisex
72,00

Koodi: LAM10693 | Varastossa

Clémentine California Hajuvesi 30 ml + Pomélo Paradis Hajuvesi 4 ml + Orange Sanguine Hajuvesi 4 ml + Cedre Atlas Hajuvesi 4 ml + Oolang infini Hajuvesi 4 ml

1
Lahja sinulle
Ostaessasi tuotteita brändiltä Atelier Cologne yli 59 eurolla saat lahjaksi nahkakotelon 30 ml tuoksulle (rajoitettu erä!).
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
tiistai 9.3.2021
UPS Air Mail
torstai 4.3.2021

Tuoksun kuvaus Atelier Cologne Road Trip Favorites
Ainesosat

Miksi pysytellä vain yhdessä tuoksussa, kun valikoima on niin laaja? Täydellisen tavan tutustua heti useisiin tuoksuyhdistelmiin tarjoaa unisex-tuoksusetti Atelier Cologne Road Trip Favorites . Vaihtele tuoksua mielialasi tai tilanteen mukaan ja nauti setin tarjoamasta monipuolisuudesta.

Ominaisuudet:

  • unisex – sekä miehille että naisille

Setin sisältö:

  • Clémentine California Hajuvesi 30 ml
  • Pomélo Paradis Hajuvesi 4 ml
  • Orange Sanguine Hajuvesi 4 ml
  • Cedre Atlas Hajuvesi 4 ml
  • Oolang infini Hajuvesi 4 ml

Ainesosat

Tuoksuluokka
Sitrushedelmä, hedelmäinen
Sarjan Tyyppi
Matkasarja, Lahjasetti

Tietoja brändistä Atelier Cologne

Raikkaita, elegantteja ja puhtaita kuin kölninvesi mutta voimakkaita ja pitkäkestoisia kuin parfyymi. Sellaisia ovat ranskalaisen Atelier Cologne -merkin tuoksut. Atelier Cologne aloitti ensimmäisenä parfyymitalona legendaarisen Eau de Colognen inspiroimien puhtaiden tuoksujen valmistuksen. Atelier Cologne -parfyymit sisältävät keskimäärin 18 % tuoksuöljyjä, ja ne valmistetaan Ranskassa. Tuoksujen koostumukset sisältävät ensiluokkaisia, luonnosta peräisin olevia ainesosia, jotka on tuotettu hellävaraisesti kestävistä lähteistä.

Atelier Cologne -merkin takana on ranskalais-italialainen pariskunta Christophe Cervasel ja Sylvie Ganter. Tutustuttuaan toisiinsa he havaitsivat nopeasti, että heitä yhdistää niin rakkaus kuin myös intohimo legendaarista Eau de Cologne -kölninvettä kohtaan. He unelmoivat yhdessä raikkaan, elegantin ja helposti käytettävän tuoksun luomisesta. Vuonna 2009 heidän unelmansa toteutui, kun he yhdessä perustivat Atelier Cologne -parfyymitalon.

Merkin suosituimpiin tuoksuihin kuuluvat sitruksen ja appelsiinin täyteinen Atelier Cologne Orange Sanguine, mehukkaan mandariinin tuoksuinen Atelier Cologne Clémentine California ja itämainen tuoksu Atelier Cologne Ambre Nue. Vaniljan ystävät hullaantuvat Atelier Cologne Vanille Insensée -tuoksusta, ja sitruksinen Atelier Cologne Cedrat Enivrant sopii puolestaan täydellisesti niin kuumiin kesäpäiviin kuin muihinkin tilaisuuksiin.

Arvostelu Atelier Cologne Road Trip Favorites