AvèneSkin Care Rauhoittava Voide Silmien Alueelle

1×
Avène Skin Care Rauhoittava Voide Silmien Alueelle
Avène Skin Care Rauhoittava Voide Silmien Alueelle
10 ml
12,90

Varastossa | Koodi: AVE0715
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
keskiviikko 8.12.2021
UPS Air Mail
huomenna tiistai 30.11.2021

Silmänympäryksen herkkä iho tarvitsee erityisen hellävaraista hoitoa. Avène Skin Care -silmänympärysvoide rauhoittaa ihoa, ei ärsytä silmiä ja vähentää havaittavasti tummia silmänalusia sekä turvotusta. Samalla se kosteuttaa ihoa, elvyttää sitä ja tekee silmäluomista kevyen tuntuiset.

Ominaisuudet:

  • rauhoittaa ja ravitsee herkkiä silmänympäryksiä
  • kosteuttaa silmänympärysihoa syvältä
  • vähentää silmänympärysten turvotusta
  • vähentää tummia silmänalusia

Ainesosat:

  • Avène Thermal Water – rauhoittaa ja ehkäisee ihoärsytystä
  • kosteuttavat ainesosat – suojaavat silmäluomien ihoa
  • hajustamaton

Käyttö:
Hiero kevyesti silmänympäryksiin ja silmäluomille aamuin ja/tai illoin.

Tuotteen täydellinen koostumus

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA), MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CYCLOMETHICONE, GLYCERIN, SUCROSE STEARATE, PEG-12, SUCROSE DISTEARATE, TRIETHANOLAMINE, BATYL ALCOHOL, BISABOLOL, CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, CARBOMER, DEXTRAN SULFATE, DISODIUM EDTA, SODIUM ACETATE, SODIUM HYALURONATE, TOCOPHERYL, GLUCOSIDE. Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ominaisuudet

Ihon tyyppi
Herkkä
Vaikutukset
Rauhoittava, Tummia Silmänympäryksiä Vastaan
Aurinkosuoja
ilman SPF:ää
Milloin käyttää
päivä- ja yö

Avène brändillä on Etelä-Ranskan lähdeveden voimaa. Joka vuosi samannimiset kylpylävedet osoittavat sekä suurelle yleisölle että ammattilaisille, että Avène-lähdevesi auttaa ongelmissa atooppisen ihottuman, psoriaasin, palovammojen ja ihon allergisten reaktioiden kanssa.

 

Lähdeveden hyödylliset vaikutukset ovat olleet tiedossa jo vuodesta 1736, ja ne on nyt vahvistettu yli 300 kliinisessä tutkimuksessa. Avène tuotteiden lempeät mineraaliaineosat jättävät iholle kevyen suojakalvon. Laadukkaat tuotteet estävät ärtymystä, rauhoittavat ihoa ja hoitavat sitä syvästi.

Huolellisuus, lähdeveden käytön tiukat normit, tehokkaiden uusien aineiden laaja tutkimuskokemus – näiden asioiden ansiosta Avèneon yksi johtavista dermokosmetiikkabrändeistä maailmanlaajuisesti.