AvonAdapt Icy Cooling Elixir Kasvosuihke Viilentävän Vaikutuksen Kanssa

Avon Adapt  Icy Cooling Elixir Kasvosuihke Viilentävän Vaikutuksen Kanssa
Avon Adapt  Icy Cooling Elixir Kasvosuihke Viilentävän Vaikutuksen Kanssa
30 ml
7,90

Koodi: AVO08864 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
tiistai 2.11.2021
UPS Air Mail
huomenna torstai 28.10.2021

Kuvaus Avon Adapt Icy Cooling Elixir
Ominaisuudet

Raikastava kasvosuihke Avon Adapt Icy Cooling Elixir herättää ihosi milloin tahansa päivän aikana ja tuo iholle välittömästi hyvän olon tunteen.

Ominaisuudet:

  • virkistää ja kirkastaa
  • säilyttää ihon tasapainon
  • parantaa ihon rakennetta
  • rentouttava vaikutus

Käyttöohjeet:
Suihkuta kasvoille sopiva määrä tuotetta.

Ominaisuudet

Ihon tyyppi
kaikille ihotyypeille
Vaikutukset
nesteytys, Kirkastava
Milloin käyttää
päivä- ja yö

Tietoja brändistä Avon

  Avonin tuotteet ovat legendaarisia kauneuden maailmassa. Brändi on keskittynyt kauneuteen ja naisiin yli 125 vuoden ajan ja tarjonnut ihonhoitoa, meikkejä ja tuoksuja. Vuonna 1886 matkustava kirjamyyjä David McConnell alkoi lisätä pienen tuoksunäytteen ilmaiseksi jokaiseen myymään kirjaansa.

 

Pian hänen tuoksunsa olivat suositumpia kuin kirjat, mikä sai hänet avaamaan oman pienen kauneusyrityksen. Hän ei kuitenkaan koskaan lakannut uskomasta henkilökohtaisen kosketuksen voimaan – ja niin syntyi ajatus ensimmäisestä Avon ladysta, mikä samalla tarjosi naisille tietä kohti taloudellista riippumattomuutta. Avonin kuvastosta tuli tavaramerkki, joka ilmentää yrityksen henkilökohtaista lähestymistapaa. Nykyään Avonin kosmetiikka on saatavana verkossa, mutta brändi ei koskaan lopettanut tuotteidensa myyntiä henkilökohtaisen yhteydenpidon kautta. Valitse haluamasi ostotapa ja kokeile tämän luotettavan brändin tuotteita. Brändin lippulaivasarjat ovat Anew tuotteet, Advance Techniques hiustenhoito, Luxe premium sarja, Planet Spa vartalonhoito ja Avon Baby sarja.

Arvostelu Avon Adapt Icy Cooling Elixir