Avon Advance Techniques Absolute Perfection BB Hiustenpesuaine Elvyttämiseen ja Suojaamiseen

Avon Advance Techniques Absolute Perfection BB Hiustenpesuaine Elvyttämiseen ja Suojaamiseen
Avon Advance Techniques Absolute Perfection BB Hiustenpesuaine Elvyttämiseen ja Suojaamiseen
400 ml

Koodi: AVO4903 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu

Kuvaus Avon Advance Techniques Absolute Perfection
Ominaisuudet

The Avon Advance Techniques Absolute Perfection shampoo cleans the scalp effectively, washes hair thoroughly, and restores its natural beauty.

Characteristics:

  • regenerates and nourishes hair
  • strengthens the hair fibre
  • leaves hair soft
  • moisturises intensely
  • washes hair and cleans the scalp

How to use:
Apply an appropriate amount of shampoo to wet hair. Work up a lather and rinse thoroughly. For best results, follow up with other products from the same range.

Ominaisuudet

Hiustyyppi
kaikki hiustyypit
Vaikutukset
Ravitseva
Päänahan tyyppi
kaikki päänahan tyypit

Tietoja brändistä Avon

  Avonin tuotteet ovat legendaarisia kauneuden maailmassa. Brändi on keskittynyt kauneuteen ja naisiin yli 125 vuoden ajan ja tarjonnut ihonhoitoa, meikkejä ja tuoksuja. Vuonna 1886 matkustava kirjamyyjä David McConnell alkoi lisätä pienen tuoksunäytteen ilmaiseksi jokaiseen myymään kirjaansa.

 

Pian hänen tuoksunsa olivat suositumpia kuin kirjat, mikä sai hänet avaamaan oman pienen kauneusyrityksen. Hän ei kuitenkaan koskaan lakannut uskomasta henkilökohtaisen kosketuksen voimaan – ja niin syntyi ajatus ensimmäisestä Avon ladysta, mikä samalla tarjosi naisille tietä kohti taloudellista riippumattomuutta. Avonin kuvastosta tuli tavaramerkki, joka ilmentää yrityksen henkilökohtaista lähestymistapaa. Nykyään Avonin kosmetiikka on saatavana verkossa, mutta brändi ei koskaan lopettanut tuotteidensa myyntiä henkilökohtaisen yhteydenpidon kautta. Valitse haluamasi ostotapa ja kokeile tämän luotettavan brändin tuotteita. Brändin lippulaivasarjat ovat Anew tuotteet, Advance Techniques hiustenhoito, Luxe premium sarja, Planet Spa vartalonhoito ja Avon Baby sarja.

Arvostelu Avon Advance Techniques Absolute Perfection