Avon Care Kosteuttava Kasvonaamio Avokadon Kanssa

Avon Care Kosteuttava Kasvonaamio Avokadon Kanssa
Avon Care Kosteuttava Kasvonaamio Avokadon Kanssa
90 ml

Koodi: AVO08300 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu

Kuvaus Avon Care
Ominaisuudet

Kasvonaamio Avon Care hellii ja hoitaa ihoasi.

Ominaisuudet:

  • kaunistaa ihoa kokonaisvaltaisesti
  • jättää iholle silkinpehmeän tunteen
  • kirkastaa ja raikastaa

Käyttöohjeet:
Levitä ohuen kerroksen naamiota puhdistetuille kasvoille, vältä silmänympärysaluetta. Jätä vaikuttamaan pakkauksessa määritellyn ajan.

Tärkeä huomio

Keep out of reach of children.

Koko teksti

Ominaisuudet

Ihon tyyppi
kaikille ihotyypeille
Vaikutukset
nesteytys, Ravitseva, Suojaus elementeiltä
Milloin käyttää
päivä

Tietoja brändistä Avon

  Avonin tuotteet ovat legendaarisia kauneuden maailmassa. Brändi on keskittynyt kauneuteen ja naisiin yli 125 vuoden ajan ja tarjonnut ihonhoitoa, meikkejä ja tuoksuja. Vuonna 1886 matkustava kirjamyyjä David McConnell alkoi lisätä pienen tuoksunäytteen ilmaiseksi jokaiseen myymään kirjaansa.

 

Pian hänen tuoksunsa olivat suositumpia kuin kirjat, mikä sai hänet avaamaan oman pienen kauneusyrityksen. Hän ei kuitenkaan koskaan lakannut uskomasta henkilökohtaisen kosketuksen voimaan – ja niin syntyi ajatus ensimmäisestä Avon ladysta, mikä samalla tarjosi naisille tietä kohti taloudellista riippumattomuutta. Avonin kuvastosta tuli tavaramerkki, joka ilmentää yrityksen henkilökohtaista lähestymistapaa. Nykyään Avonin kosmetiikka on saatavana verkossa, mutta brändi ei koskaan lopettanut tuotteidensa myyntiä henkilökohtaisen yhteydenpidon kautta. Valitse haluamasi ostotapa ja kokeile tämän luotettavan brändin tuotteita. Brändin lippulaivasarjat ovat Anew tuotteet, Advance Techniques hiustenhoito, Luxe premium sarja, Planet Spa vartalonhoito ja Avon Baby sarja.

Arvostelu Avon Care