AvonCherish Roll-on Deodorantti Naisille

Avon Cherish Roll-on Deodorantti Naisille
Avon Cherish Roll-on Deodorantti Naisille
50 ml

Koodi: AVO3642 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu
Lahja sinulle
Ostaessasi vapaavalintaisia tuotteita yli 40 eurolla saat lahjaksi tuoksunäytteitä sisältävän Discovery boxin.
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Lahja sinulle

Kuvaus Avon Cherish
Ainesosat

Enää sinun ei tarvitse olla huolissasi, ettei antiperspiranttisi sovi lempituoksuusi. Antiperspirantti Avon Cherish takaa sinulle luotettavan suojan hikoilua vastaan ja muodostaa täydellisen parin saman sarjan tuoksun kanssa.

Ominaisuudet:

  • jättää pitkäkestoisen raikkauden tunteen
  • suojaa epämiellyttävältä hajulta
  • suojaa tehokkaasti hikoilulta
  • tukee saman sarjan muiden tuoksujen intensiteettiä
  • sopii mainiosti lahjaksi yhdessä tuoksun kanssa

Käyttöohjeet:
Sopii jokapäiväiseen käyttöön. Toista milloin tahansa päivän aikana. Levitä kainaloihin puhtaalle ja kuivalle iholle.

Tuotteen täydellinen koostumus

AQUA, ALUMINUM CHLOROHYDRATE, STEARETH-2, PPG-15 STEARYL ETHER, DICAPRYL ADIPATE, PARFUM, STEARETH-20, ISOPROPYL PALMITATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, LIMONENEM HEXYL CINNAMAL, LINALOOL. <,1025917-001>, Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Pakkaustyyppi
Roll-on

Tietoja brändistä Avon

  Avonin tuotteet ovat legendaarisia kauneuden maailmassa. Brändi on keskittynyt kauneuteen ja naisiin yli 125 vuoden ajan ja tarjonnut ihonhoitoa, meikkejä ja tuoksuja. Vuonna 1886 matkustava kirjamyyjä David McConnell alkoi lisätä pienen tuoksunäytteen ilmaiseksi jokaiseen myymään kirjaansa.

 

Pian hänen tuoksunsa olivat suositumpia kuin kirjat, mikä sai hänet avaamaan oman pienen kauneusyrityksen. Hän ei kuitenkaan koskaan lakannut uskomasta henkilökohtaisen kosketuksen voimaan – ja niin syntyi ajatus ensimmäisestä Avon ladysta, mikä samalla tarjosi naisille tietä kohti taloudellista riippumattomuutta. Avonin kuvastosta tuli tavaramerkki, joka ilmentää yrityksen henkilökohtaista lähestymistapaa. Nykyään Avonin kosmetiikka on saatavana verkossa, mutta brändi ei koskaan lopettanut tuotteidensa myyntiä henkilökohtaisen yhteydenpidon kautta. Valitse haluamasi ostotapa ja kokeile tämän luotettavan brändin tuotteita. Brändin lippulaivasarjat ovat Anew tuotteet, Advance Techniques hiustenhoito, Luxe premium sarja, Planet Spa vartalonhoito ja Avon Baby sarja.

Arvostelu Avon Cherish