Avon Encanto Fascinating Vartalosuihke Naisille

Avon Encanto Fascinating Vartalosuihke Naisille
Avon Encanto Fascinating Vartalosuihke Naisille
100 ml

Koodi: AVO06886 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu
Lahja sinulle
Rantakassi tai lasipullo lahjaksi jokaisen yli 60 euron arvoisen tilauksen yhteydessä.
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Lahja sinulle

Kuvaus Avon Encanto Fascinating

Sulje silmäsi ja kuvittele kukkiva puutarha täynnä kauneimpia kukkasia. Juuri siltä tuoksuu naisten vartalospray Avon Encanto Fascinating, joka kukkaistuoksullaan saa jokaisen päiväsi säteilemään.

  • kukkaistuoksu
  • ihanteellinen valinta naiselle, jolla on vapaa sielu
  • päivittäiseen käyttöön sopiva tuoksu
  • raikas tuoksu, ihanteellinen lämpimään ilmaan

Tietoja brändistä Avon

  Avonin tuotteet ovat legendaarisia kauneuden maailmassa. Brändi on keskittynyt kauneuteen ja naisiin yli 125 vuoden ajan ja tarjonnut ihonhoitoa, meikkejä ja tuoksuja. Vuonna 1886 matkustava kirjamyyjä David McConnell alkoi lisätä pienen tuoksunäytteen ilmaiseksi jokaiseen myymään kirjaansa.

 

Pian hänen tuoksunsa olivat suositumpia kuin kirjat, mikä sai hänet avaamaan oman pienen kauneusyrityksen. Hän ei kuitenkaan koskaan lakannut uskomasta henkilökohtaisen kosketuksen voimaan – ja niin syntyi ajatus ensimmäisestä Avon ladysta, mikä samalla tarjosi naisille tietä kohti taloudellista riippumattomuutta. Avonin kuvastosta tuli tavaramerkki, joka ilmentää yrityksen henkilökohtaista lähestymistapaa. Nykyään Avonin kosmetiikka on saatavana verkossa, mutta brändi ei koskaan lopettanut tuotteidensa myyntiä henkilökohtaisen yhteydenpidon kautta. Valitse haluamasi ostotapa ja kokeile tämän luotettavan brändin tuotteita. Brändin lippulaivasarjat ovat Anew tuotteet, Advance Techniques hiustenhoito, Luxe premium sarja, Planet Spa vartalonhoito ja Avon Baby sarja.

Arvostelu Avon Encanto Fascinating