AvonFar Away The Journey Vartalosuihke Naisille

Avon Far Away The Journey Vartalosuihke Naisille
Avon Far Away The Journey Vartalosuihke Naisille
75 ml
4,50

Varastossa | Koodi: AVO0688
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
tiistai 1.2.2022
UPS Air Mail
torstai 27.1.2022

Intohimo, naisellisuus ja temperamentti samassa pullossa. Sellainen on naisten vartalospray Avon Far Away The Journey, joka ilahduttaa aisteja vastustamattomalla tuoksullaan ja saa ihosi tuoksumaan ihanasti.

  • itämainen tuoksu
  • kukkaistuoksu
  • dynaamisille johtajapersoonille
  • päivittäiseen käyttöön sopiva tuoksu

Ainesosat

Tuoksuluokka
itämainen, kukkainen

  Avonin tuotteet ovat legendaarisia kauneuden maailmassa. Brändi on keskittynyt kauneuteen ja naisiin yli 125 vuoden ajan ja tarjonnut ihonhoitoa, meikkejä ja tuoksuja. Vuonna 1886 matkustava kirjamyyjä David McConnell alkoi lisätä pienen tuoksunäytteen ilmaiseksi jokaiseen myymään kirjaansa.

 

Pian hänen tuoksunsa olivat suositumpia kuin kirjat, mikä sai hänet avaamaan oman pienen kauneusyrityksen. Hän ei kuitenkaan koskaan lakannut uskomasta henkilökohtaisen kosketuksen voimaan – ja niin syntyi ajatus ensimmäisestä Avon ladysta, mikä samalla tarjosi naisille tietä kohti taloudellista riippumattomuutta. Avonin kuvastosta tuli tavaramerkki, joka ilmentää yrityksen henkilökohtaista lähestymistapaa. Nykyään Avonin kosmetiikka on saatavana verkossa, mutta brändi ei koskaan lopettanut tuotteidensa myyntiä henkilökohtaisen yhteydenpidon kautta. Valitse haluamasi ostotapa ja kokeile tämän luotettavan brändin tuotteita. Brändin lippulaivasarjat ovat Anew tuotteet, Advance Techniques hiustenhoito, Luxe premium sarja, Planet Spa vartalonhoito ja Avon Baby sarja.