AvonNaturals Wild Strawberry Dreams Ravitseva Vartalovoi Mansikoiden Aromeilla

Avon Naturals Wild Strawberry Dreams Ravitseva Vartalovoi Mansikoiden Aromeilla
Avon Naturals Wild Strawberry Dreams Ravitseva Vartalovoi Mansikoiden Aromeilla
200 ml

Koodi: AVO08948 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu

Kuvaus Avon Naturals Wild Strawberry Dreams
Ominaisuudet

Ravitsee ja kosteuttaa ihoa ja tekee ihosta pehmeän tuntuisen. Vartalovoi Avon Naturals Wild Strawberry Dreams hemmottelee ja hoitaa koko vartalon ihoa. Levitä sitä iholle suihkun tai kylvyn jälkeen ja koe, kuinka arkisesta ihonhoidosta tulee nautinnollinen elämys.

Ominaisuudet:

  • miellyttävä tuoksu
  • kosteuttaa ihoa syvältä
  • ravitsee ja tasoittaa tehokkaasti
  • palauttaa ihon kimmoisuuden

Käyttöohjeet:
Levitä koko vartalon puhtaalle iholle ja hiero.

Ominaisuudet

Ihotyyppi
kaikille ihotyypeille

Tietoja brändistä Avon

  Avonin tuotteet ovat legendaarisia kauneuden maailmassa. Brändi on keskittynyt kauneuteen ja naisiin yli 125 vuoden ajan ja tarjonnut ihonhoitoa, meikkejä ja tuoksuja. Vuonna 1886 matkustava kirjamyyjä David McConnell alkoi lisätä pienen tuoksunäytteen ilmaiseksi jokaiseen myymään kirjaansa.

 

Pian hänen tuoksunsa olivat suositumpia kuin kirjat, mikä sai hänet avaamaan oman pienen kauneusyrityksen. Hän ei kuitenkaan koskaan lakannut uskomasta henkilökohtaisen kosketuksen voimaan – ja niin syntyi ajatus ensimmäisestä Avon ladysta, mikä samalla tarjosi naisille tietä kohti taloudellista riippumattomuutta. Avonin kuvastosta tuli tavaramerkki, joka ilmentää yrityksen henkilökohtaista lähestymistapaa. Nykyään Avonin kosmetiikka on saatavana verkossa, mutta brändi ei koskaan lopettanut tuotteidensa myyntiä henkilökohtaisen yhteydenpidon kautta. Valitse haluamasi ostotapa ja kokeile tämän luotettavan brändin tuotteita. Brändin lippulaivasarjat ovat Anew tuotteet, Advance Techniques hiustenhoito, Luxe premium sarja, Planet Spa vartalonhoito ja Avon Baby sarja.

Arvostelu Avon Naturals Wild Strawberry Dreams