Avon Scent Mix Velvet Amber Eau de Toilette Naisille

Avon Scent Mix Velvet Amber Eau de Toilette Naisille
Avon Scent Mix Velvet Amber Eau de Toilette Naisille
30 ml

Koodi: AVO06882 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu

Tuoksun kuvaus Avon Scent Mix Velvet Amber
Ainesosat

Viettely on peli ja vastustamaton tuoksu on naisen ase. Toilettivesi Avon Scent Mix Velvet Amber kietoo sinut aistilliseen hienostuneeseen tuoksuun aina, kun haluat loistaa.

  • itämainen tuoksu
  • gourmand-tuoksu
  • temperamenttiselle naiselle, joka on täynnä energiaa
  • päivittäiseen käyttöön sopiva tuoksu

Ainesosat

Composition
Vanilja, Meripihka
Tuoksuluokka
itämainen

Tietoja brändistä Avon

  Avonin tuotteet ovat legendaarisia kauneuden maailmassa. Brändi on keskittynyt kauneuteen ja naisiin yli 125 vuoden ajan ja tarjonnut ihonhoitoa, meikkejä ja tuoksuja. Vuonna 1886 matkustava kirjamyyjä David McConnell alkoi lisätä pienen tuoksunäytteen ilmaiseksi jokaiseen myymään kirjaansa.

 

Pian hänen tuoksunsa olivat suositumpia kuin kirjat, mikä sai hänet avaamaan oman pienen kauneusyrityksen. Hän ei kuitenkaan koskaan lakannut uskomasta henkilökohtaisen kosketuksen voimaan – ja niin syntyi ajatus ensimmäisestä Avon ladysta, mikä samalla tarjosi naisille tietä kohti taloudellista riippumattomuutta. Avonin kuvastosta tuli tavaramerkki, joka ilmentää yrityksen henkilökohtaista lähestymistapaa. Nykyään Avonin kosmetiikka on saatavana verkossa, mutta brändi ei koskaan lopettanut tuotteidensa myyntiä henkilökohtaisen yhteydenpidon kautta. Valitse haluamasi ostotapa ja kokeile tämän luotettavan brändin tuotteita. Brändin lippulaivasarjat ovat Anew tuotteet, Advance Techniques hiustenhoito, Luxe premium sarja, Planet Spa vartalonhoito ja Avon Baby sarja.

Arvostelu Avon Scent Mix Velvet Amber