Mine põhisisu juurde

Arvostelut: Kokeilimme seitsemää syntisen kiihottavaa seksilelua pareille. Mikä meitä innosti?

23.1.2023Jana Potuznik
Lukeminen vie 8 minuuttia
Kun fantasiat eivät enää riitä ettekä tiedä, miten löytäisitte yhdessä uutta hehkua elämään, kaipaatte ehkä vinkkejä kiinnostavista uutuuksista ja myös kuvauksia niiden tuomista mahdollisuuksista. Pieni piristys on aina tarpeen, myös siinä tapauksessa, että laatikoista löytyy jo entuudestaan lukuisia seksivälineitä. Ajattelimme tätä ja testasimme seitsemää pareille tarkoitettua seksivälinettä. Nyt on aika nauttia!

Fun Factory Limba Flex M   

Markku (36 vuotta)

Dildo Fun Factory Limba Flex M näyttää tavalliselta, mutta poikkeukselliseksi sen tekee muotoiltava kärki. Se on loistava ominaisuus kahdestakin syystä: Taivuttamalla sitä tarpeen mukaan saat kumppanisi tuntemaan sen sisällään paljon suurempana. Ja harjoittelemalla opit helposti muotoilemaan sen niin, että löydät tarkasti hänen G-pisteensä.

Hillityn värisen dildon pinta on pehmeä, ja voit ottaa sen mukaasi ammeeseen, suihkuun tai minne tahansa. Jos vaginaaliset leikit eivät enää huvita, niin juuri tämä dildo – tietysti ehdotonta hygieniaa noudattaen – on sopiva anaaliseksin harjoitteluun. Sen kärki mahdollistaa helpon sisään viemisen. 

Ohuen muodon ansiosta sinun ei tarvitse pelätä sen tekevän kipeää. Lisäksi dildon muotoiltava kärki sopii naisen G-pisteen etsimisen ohella yhtä mainiosti myös ”miehen G-pisteen” eli eturauhasen etsimiseen. Voitte siis rohkeasti joko molemmat käyttää tätä lelua tai hankkia kummallekin oman, jolloin löydätte varmasti erilaisia tapoja nauttia siitä. En oikeastaan odottanut juuri mitään, mutta yllätyin! 

Fun Factory Duke Prostate 

Irja (40 vuotta)

Tämän arvostelun tekeminen vaati aika lailla suostuttelua. Mieheni ei ole koskaan ollut kovin innostunut tällaisista leikeistä, mutta arvostelun vuoksi suostui yhteistyöhön. Ja näyttää siltä, että se oli hänelle miellyttävä yllätys. Kerron tuotteesta nyt hieman tarkemmin! 

Kun eturauhasstimulaattori Fun Factory Duke Prostate on oikeassa asennossa, sen etuosa suuntautuu häntäluuhun, vibraattorin runko hieroo eturauhasta ja kädensija koskettaa kivespusseja. Laatu vaikutti meistä hyvältä, materiaali on sileä, värinä tuntuu hyvin miellyttävältä, eikä koko ole liioiteltu. Kokemustemme perusteella emme suosittelisi ”herttuaa” anaaliseksin aloittelijoille. Epätavallinen muoto on hankalampi sisään vietäessä, joten helpompaa on aloittaa perinteisellä anaalitapilla, tavallisella tai värisevällä.

Satisfyer Partner Plus Remote 

Irja (40 vuotta)

Tuntuuko teistä joskus siltä, että seksielämästänne puuttuu jotain? Jos vastauksenne on kyllä, kokeilkaa pareille tarkoitettua Satisfyer Partner Plus Remote -vibraattoria. Materiaali on erittäin miellyttävä, sisään vienti on helppoa, ja kumppanin tullessa sisääsi nautinto moninkertaistuu. Lisäksi mukana on kaukosäädin, joten enempää et voisi toivoa! Parivibraattorin ulko-osa on kuitenkin minulle liian pitkä, joten se värisee vähän klitoriksen yläpuolella. Sitä voi kyllä siirtää alemmas, mutta silloin muuten todella hienosti toimiva sisäosa tulee ulos. 

Virtapainike on juuri siinä kohdassa, joka koskettaa kumppania hänen työntyessään sisään, ja siksi hän voi vahingossa kytkeä vibraattorin pois päältä. Yhteiskäytössä vibraattori on suhteellisen kova, eikä koko homma ollut kumppanista kovin miellyttävää. Mutta jos ulko-osa olisi vähän lyhyempi, tämä laite olisi ihanteellinen soololeikkeihin!

Seksivälineet pareille

WE-VIBE Jive 

Eeva (33 vuotta)

Kuulavibraattori WE-VIBE Jive on anatomisesti miellyttävä, sen sisään vienti ja ohjaus on helppoa, ja siinä on useita toiminta- ja värinätiloja aivan kevyistä pulssitoimintoihin. Kaikkea ohjataan yhdellä klitoriksen kohdalle tulevalla painikkeella. Suoranainen superkeksintö on sovellus, jonka ladattuasi voit järjestää kaukosäätimellä todellista kipinää välillenne vaikkapa ulkona, elokuvissa, sushibaarissa tai jopa vanhempien luona. Värinä on äänetön, siitä sinun ei tarvitse olla huolissasi!

WE-VIBE Jiven käytössä on kuitenkin muutamia ”muttia”. Ensin on ladattava ja asennettava sovellus, mikä ei sovi kovin kiireiselle. Ja kokiessasi todella intensiivisen orgasmin voi kuulavibraattori helposti pudota ulos. Joten jos käytät sitä ulkona, käytä aina myös alushousuja!

Kahdeksas maailmansynti: Flagranti Massage Candle Sea Salt

Sytytä kynttilä, anna sen sulaa ja käytä nestemäistä sisältöä hierontaöljynä! Lämmön aktivoimien feromonien voimistama superseksikäs ja miellyttävä tuoksu on kuin luotu keskinäiseen eroottiseen hierontaan. Ja ellei sekään riitä, tarjolla on muitakin lemmenrohtoja ja eroottisia sidontavälineitä!

HUEMAN Saturn Vibrating Cock/Ball Ring 

Irja (40 vuotta)

HUEMAN Saturn Vibrating Cock/Ball Ring on lujatekoinen ja värisevä penisrengas, jonka voi vetää myös kivesten taakse, ellei kumppani ole poikkeuksellisen isokokoinen. Rengas toimii kuitenkin mainiosti silloinkin, kun se asetetaan vain peniksen juureen. Rengas on tarpeeksi luja vaativaankin käyttöön, mutta samalla riittävän joustava, jotta sen voi tarvittaessa helposti poistaa. 

Sokerina pohjalla ovat erilaiset värinätilat, joista nauttivat molemmat osapuolet. Niitä onkin renkaassa peräti kymmenen! Virtapainike on vähän vaikeampi löytää, mutta päälle kytkemisen jälkeen se palaa himmeästi. Varmasti ihastutte!

Lelo Lyla 2 

Jaana (42 vuotta)

Kuulavibraattori Lelo Lyla 2 istuu mainiosti käteen, ja sen sisään vienti on helppoa. Makuuasennossa tunnet värinän ennen kaikkea selkärangassa, eikä eri toimintatilojen välisiä eroja ole kovin helppo havaita. Et varmaankaan ole niin kiinnostunut siitä, mitä sisälläsi tapahtuu, 

joten nouse ylös ja kävele vähän aikaa vibraattori sisään vietynä tai istuudu ja anna kumppanisi leikkiä. Hän tuntee kaukosäätimessä saman värinän kuin sinä sisälläsi, joten hän tietää hyvin, mitä tekee. Tässä leikissä on jo todellista hehkua!

On kuitenkin niin, että varmin tie orgasmiin Lelo Lyla 2 -vibraattorin avulla on sen asettaminen klitorikselle, vaikkei laitetta olekaan suunniteltu erikoisesti tähän. Sitä voi myös käyttää geishakuulien sijasta lantionpohjan lihasten vahvistamiseen. On hienoa, että laite toimitetaan valmiiksi ladattuna, joten mikään ei viivytä nautintoa! 

Kokeile näitä seksileluja

WE-VIBE Tango Pleasure Mate Collection Set 

Jaana (42 vuotta)

11/10 pistettä! Jos näiden arvostelujen perusteella pitäisi valita voittaja, niin katsot sitä juuri nyt: se on seksisetti WE-VIBE Tango Pleasure Mate Collection Set. Odota 90 minuuttia valkoisen patruunan ensimmäistä latautumista ja voit aloittaa. Asettamalla patruunan pinkkiin dildoon saat mainion vaginaalisen vibraattorin, jonka tasaisella kärjellä voit kiihottaa myös klitorista. Anna kumppanisi käyttää sitä vapaasti eri toimintatiloilla ja keskity itse nautiskeluun!

Kaikkein paras toimintatila on ”hyväily”, jossa värinä tuntuu voimakkaasti. Se on jopa niin voimakas, että kumppanisi käsi saattaa puutua, mutta hän kyllä kestää sen ja voi ilokseen vaihdella toimintatiloja patruunan painiketta kevyesti painamalla! Pinkin dildon voi myös jättää sisään (sillä ei ole taipumusta luiskahtaa ulos), ja siitä voi poistaa patruunan, jota voidaan käyttää koko vartalolla miellyttävästi värisevänä kiihottimena. 

Voitte myös vaihtaa rooleja. Musta dildo on anaaliseksiä varten – riippuu vain teistä, kumpi pitää siitä enemmän ja käytättekö dildoa värinällä vai ilman. Uskon, että tulette nauttimaan siitä pitkään ja intensiivisesti!

Onko sinulla suosikkia parhaista seksivälineistä pareille? Jos on, niin voit tehdä kotona pienen yksityisen arvostelun kuten me!

Lue lisää