Parhaat miesten tuoksut: top 10 tuoksua miehille

26. lokakuuta 2020Notino
Miltä miehesi voisi tuoksua tänä syksynä? Mitkä parfyymit ovat tällä hetkellä miesten tuoksujen maailman huipulla?

 

Yves Saint Laurent Y

Yves Saint Laurent Y huumasi maailman jo vuonna 2017, mutta uusiutui viime vuonna ja valtasi markkinat voimakkaampana, Y-sukupolvelle tarkoitettuna saman tuoksun versiona, joka on suoraan sanoen aivan luvattoman seksikäs. Raikkaassa latvatuoksussa on bergamottia, omenaa ja inkivääriä, mausteisessa sydäntuoksussa salviaa, katajaa, laventelia ja geraniumia, ja lopuksi syvä puinen pohja huumaa tonkapavun, vetiverin ja ambrapuun tuoksulla. Uskomaton yhdistelmä. Ei ihme, että tuoksun kasvoina on Maroon 5 -yhtyeen Adam Levine!

Calvin Klein Eternity for Men

Alkuperäistä, jo vuonna 1988 syntynyttä Calvin Klein Eternity -tuoksua rakastavat naiset ympäri maailmaa. Uusi Calvin Klein Eternity for Men on tarkoitettu jokaiselle miehelle – se sopii täydellisesti niin rakastajalle, aviomiehelle kuin isällekin. Tuoksu ilmentää yksinkertaisesti miestä, jolla on karismaa. Tuoksun puisessa rakenteessa kietoutuu yhteen voimakas salvia yhdessä sypressin ja arvokkaan ambran kanssa, mikä tekee tuoksusta erityisen rauhallisen ja tasapainoisen.

Paco Rabanne Invictus Legend

Kunnianhimo ”vasta” ensimmäisellä sijalla. Tarve olla aina ensimmäinen. Kuvaako tämä miestäsi? Samaa viestii myös parfyymi Paco Rabanne Invictus Legend. Tämänvuotinen hyvin kunnianhimoinen miehille tarkoitettu tuoksu, jonka sydännuoteissa on voittajalle tarkoitettua laakerinlehteä. Mikä muu parfyymissä tuoksuu? Ensivaikutelman luo kirpeä greippi ja meren ilmava tuoksu, joka koskettaa mainittua laakerinlehteä, kietoutuu mausteiden ja geraniumin ympäri ja tuo lopuksi esiin punaisen meripihkan ja guajakkipuun ylellisyyden.

Jean Paul Gaultier Le Male

Tämä tuoksu on vanhenematon klassikko. Jean Paul Gaultier Le Male on loistanut miesten parfyymien tai Eau de Toilette -hajuvesien huipulla jo lähes neljännesvuosisadan. Tuoksussa avautuu seikkailu ja kaukaiset maat, jotka ovat inspiraationa koostumukselle... Hajuveden latvassa tuoksuu bergamotti, kardemumma, laventeli, minttu ja koiruoho, sydän on makea kuin appelsiinipuun kukat ja kaneli, ja vakaassa, puisessa pohjatuoksussa aistit huumaa tonkapapu, santelipuu ja eksoottiset ambra ja vanilja.

Lalique Encre Noire for Men

Lalique Encre Noire for Men. Tämä miesten parfyymi herätti suurta huomiota jo vuonna 2006, ja vetää sitä puoleensa yhä. Tuoksu on vahva ja samalla lähes samettisen pehmeä. Se kuuluu miehelle, jonka haluat ehdottomasti päästää lähemmäksi, pimeyteen ja salaisuuteen verhoutuneena... tuoksu herättää voimakkaita tunteita. Koostumuksessa tuoksuu puu, sypressi, kolme tyyppiä vetiveriä, kashmiripuu ja lopuksi se tärkein: myski, joka ei anna sinulle rauhaa.

Armani Emporio Stronger With You

Itämainen, aromaattinen. Sellainen on miesten Eau de Toilette Armani Emporio Stronger With You. Tätä tuoksua käyttävä mies erottuu jokaisessa tilanteessa. Aistisi valpastuvat kohdatessaan ruusunlehden, orvokin, pippurin ja kardemumman tuoksut. Sitten ajaudut melonin ja ananaksen nuoteilla aallokkoon, jossa on ripaus salviaa, ja lopuksi sulat makean vaniljan, täyteläisen kastanjan ja setrin syleilyssä. Muuten, tuoksu on kehitetty niin, että yhdessä naisten tuoksun Armani Emporio Because It’s You kanssa ne täydentävät toisiaan.

Versace Eros Flame

Vuoden 2019 TOP miesten parfyymeihin kuuluu ehdottomasti myös Versace Eros Flame. Tuoksua käyttävä mies rakastaa näyttävää ylellisyyttä. Hän on oikullinen ja valloittaa naisen ensisilmäyksellä, mutta samalla hänessä piilee rakkaus ja tunteet... Sellainen on myös aistillinen sitrusten, mustapippurin, puun vivahteiden ja patsulin yhdistelmä. Kunpa kaikki miehet olisivat tällaisia!

Hugo Boss BOSS The Scent Absolute

Hugo Boss BOSS The Scent Absolute on kuin tuoksuva alfauros. Se nostaa käyttäjiensä itsevarmuutta ja valloittaa naisen sydämen ensitapaamisella. Eikä ihme! Tuoksussa on pikanttia inkivääriä, hellää maninkahedelmää ja miehekästä vetiveriä. Tuoksu on kuin vahva afrodisiakki eikä jää missään nimessä edeltäjänsä, BOSS The Scent -parfyymin varjoon...

Joop! Homme Absolute

Kuvittele, että olet vanhassa kirjastossa, ikkunan läpi huoneeseen tulvii auringonlaskun himmeä valo, ja siellä, pöydän ääressä, istuu HÄN lukemassa kirjaa. Sitten hän nostaa päänsä ja katsoo suoraan sinuun. Sydämesi hypähtää, läpitunkeva katse ei näe ketään muuta kuin sinut. Ja ilmassa leijailee suitsukkeen, pippurin ja itämaisen ylang ylangin hieno tuoksu. Tervetuloa JOOP! Homme Absolute -tuoksun maailmaan.

Ja mikä on sinun suosikkituoksusi miehille? Kerro kokemuksistasi kommentissa artikkelin alla.

Lue lisää