Vuoden 2020 parhaat meikkivoiteet

28. joulukuuta 2020Notino

Vuosi on ollut täynnä yllätyksiä ja siksi kauneutta on joutunut etsimään välttämättömistä yksityiskohdista. Juuri sellaisia ovat vuoden 2020 parhaat meikkivoiteet : korvaamattomia, ainutlaatuisia ja kykeneväisiä loihtimaan täydellisen ilmeen käden käänteessä. Teimme listan kaikkein suosituimmista meikeistä ja erilaisista tuloksista eri ihotyypeille. Valitse oma suosikkisi!

Vuoden 9 parasta meikkivoidetta

Peittävien meikkivoiteiden ykköset

Erittäin pitkää kestoa ja hyvää peittokykyä lupaa pitkäkestoinen meikkivoide Yves Saint Laurent Encre de Peau All Hours Foundation suojakertoimella SPF 20. Rasvaton koostumus ei tuki ihohuokosia ja loihtii miellyttävän, kompaktin ja mattapintaisen lopputuloksen, joka vaikuttaa erityisten joustavien pigmenttien ansiosta raikkaalta koko päivän.

Mattapintainen meikkivoide on myös Bobbi Brown Skin Long-Wear Weightless Foundation suojakertoimella SPF 15. Se kerrostuu hyvin ja peittää erinomaisesti, joten iho näyttää tasaiselta koko päivän ilman merkkiäkään virheistä. Se sisältää sheavoita ja tarjoaa iholle maksimaalisen nesteytyksen samalla kun luonnollinen mineraalipuuteri estää liiallisen kiillon syntymisen.

Jos olet erityisen valikoiva, pitkäkestoinen meikkivoide Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place saa sinut ihastumaan. Neljänkymmenen värisävyn joukosta löytyy nimittäin helposti oikea sävy jokaiselle ihon sävylle ja pohjasävylle. Sen luonnollinen puolimatta viimeistely sulautuu kasvojen ihoon. Meikkivoide kerrostuu hyvin, joten voit luottaa, että se peittää tehokkaasti ja ihoa rasittamatta. Tämä tuote kuuluu ehdottomasti meikkivoiteiden ykkösten joukkoon!

Kevyet meikkivoiteet luovat luonnollista kauneutta

Lancôme Teint Idole Ultra Wear -meikkivoiteen hämmästyttävän kevyt nestemäinen rakenne hellii ihoasi riittävällä kosteutuksella. Pitkäkestoinen kosteuttava meikkivoide sisältää nimittäin 37 % vettä ja 10 % pehmentäviä aineita, jotka eivät kuitenkaan heikennä sen kestävyyttä. Samettisen mattapintainen tulos peittää luotettavasti jopa punoituksen, laajentuneet huokoset ja muut virheet.

Jos et halua tuntea meikkivoidetta iholla mutta haluat kuitenkin näyttää täydelliseltä, Maybelline Affinitone on loistava valinta. Kevyt rakenne ja kosteuttava vaikutus huolehtivat ihon ravitsemisesta sitä rasittamatta ja HD-pigmentit puolestaan pienimuotoisten virheiden peittämisestä. Vain harvat laadukkaat meikkivoiteet ovat yhtä edullisia kuin tämä vaihtoehto.

Hinta-laatusuhteeltaan edullinen on myös kirkastava meikkivoide L’Oréal Paris Age Perfect. Pehmeä neste suojaa ihoa antioksidanttisesti, tasoittaa ihon värisävyn loistavasti ja ehkäisee ihon ikääntymistä ProXylane-ainesosan ansiosta. Lisäksi se parantaa kokonaisvaltaisesti ihon kiinteyttä ja kimmoisuutta ja silottaa sitä optisesti. Se on myös yksi parhaista meikkivoiteista rypyille!

Nestemäisten meikkivoiteiden vedenkestävä suosikki

Talveen valmistautuminen kannattaa aina. Valitse siksi meikkivoide, joka selviää luotettavasti kosteudesta eikä aiheuta parin tunnin jälkeen epämiellyttävää kireyden tunnetta. Vedenkestävä meikkivoide Collistar Perfect Wear Foundation suojakertoimella SPF 10 kestää lähes mitä tahansa. Se sisältää merilevä- ja koralliuutetta, joten se huolehtii myös riittävästä kosteudesta ja kimmoisuudesta. A-, B5- ja E-vitamiinien ansiosta se tukee myös säihkyvän nuorekasta ilmettä.

Parhaat ihohuokosia tukkimattomat meikkivoiteet

Unohda sääntö, jonka mukaan rasvaista akneihoa ei saa meikata. Asia on nimittäin päin vastoin. Kerros laadukasta ongelmaihon meikkivoidetta auttaa säätelemään rasvaisuutta ja ehkäisemään ympäristön haitta-aineiden epäsuotuisaa vaikutusta iholla.

Ensiluokkaista hoitoa ja luonnollisen kauniin viimeistelyn tarjoaa esimerkiksi yksi kaikkien aikojen parhaista akneiholle tarkoitetuista meikkivoiteista – nestemäinen Clinique Anti-Blemish Solutions. Se on kehitetty erityisesti siten, että se ei tuki huokosia mutta peittää virheet ja vähentää punoitusta. Sen kevyt ja öljytön koostumus ei rasita ihoa vaan antaa ihon hengittää vapaasti ja suojaa sitä kuitenkin ympäristön epäpuhtauksilta mitä tehokkaimmalla tavalla.

Laajentuneet ihohuokoset aiheuttavat paljon harmia. Ne voidaan peittää kerroksella Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing Foundation-meikkivoidetta. Ihohuokosia tukkimaton meikkivoide peittää juuri sen verran kuin haluat, virheitä korostamatta. Veden-, pyyhkimisen- ja tahriintumisenkestävyys huolehtii koko päivän mittaisesta kestosta, joten kasvoihin ei tarvitse koskea ennen meikinpoistoa.

Löysitkö ykköstuotteidemme joukosta oman suosikkisi? Jos et löytänyt, kerro meille, mikä sinun mielestäsi on vuoden 2020 paras meikkivoide.

Lue lisää