Mine põhisisu juurde

Vuoden 2021 parhaat ihonhoitotuotteet: Ihonhoitotuotteiden

7.1.2022

Notino

Lukeminen vie 5 minuuttia

Käytän ihonhoitoon tarkoitettuja tuotteita päivittäin, ja ne ovat lähinnä sydäntäni. Juuri parhaiden ihonhoitotuotteiden ansiosta ikäni arvataan aina pari vuotta alakanttiin. Eikä kyse ole vain pinnallisesta, mieltä ilahduttavasta asiasta. Kyse on ennen kaikkea siitä, että ihoni on terve, pehmeä ja ravittu. Lisäksi on tärkeää, että voin luottaa valitsemiini tuotteisiin niin auringossa kuin pakkasessa.

Olen yhtä tarkka ihonhoito- ja meikkituotteiden suhteen. Kaikki alkaa oikeanlaisesta ihonhoidosta sekä ihon puhdistuksesta ja ravitsemisesta. Upeat poski- ja huulipunan sävyt ovat toki tärkeitä, mutta minulle kaiken perusta on se pohja, jolle taulu maalataan – minun oma ihoni. 

Millaisilla tuotteilla pidän ihoni parhaassa mahdollisessa kunnossa? 

Tässä on TOP -listamme: 

paras silmänympärysvoide

paras kasvonaamio

paras meikinpoistotuote

Paras ihovoide: 

1. Kosteutus on kaiken perusta, myös talvella. Olin todella iloinen kuultuani voiteesta, joka pitää ihon kosteutettuna jopa sadan tunnin ajan. Clinique Moisture Surge™ 100H Auto-Replenishing Hydrator -kosteusvoide pystyy siihen. Se muodostaa ja sulkee ihoon vesivaraston, joten kasvoni ovat kiinteät, heleät ja raikkaat koko pitkän päivän ja jopa yön yli. Carrie Bradshawkin riemuitsisi, jos kuulisi tästä!

2. Myös Darphin-brändin tuotevalikoimaan kuuluva Hydraskin-voidesarja on varsinainen kosteuspommi, joka toimii kaikissa tilanteissa. Ihoni ei ole kuiva ja kireä, vaan täydellisen kimmoisa ja ravittu. Voiteet toimivat erinomaisesti myös meikkipohjana, joka saa meikin näyttämään raikkaalta koko päivän ajan. Ne imeytyvät nopeasti, eivät jätä ihoa tahmeaksi ja sisältävät lisäksi muun muassa laventelia, kiiviä ja suolayrttiä.

Paras ihoseerumi: 

3. Minun iässäni on otettava rypyt huomioon. Onneksi olen kokeillut jo niin monia tuotteita, että tiedän, mitä kannattaa käyttää. Olen ihastunut etenkin hyaluronihappoa sisältäviin tuotteisiin, ja niiden joukossa ehdottomasti tehokkain on L’Oréal Paris Revitalift Filler. Tämä ryppyseerumi silottaa ihoa silminnähden ja saa minut näyttämään nuoremmalta. Rypyt täyttyvät sisältäpäin, ja lisäksi iho on tasaisemman värinen.

4. Myös Shiseidon tuotteet ovat jo vuosien ajan kuuluneet parhaiden ihonhoitotuotteiden joukkoon. Minun suosikkini on Ultimune Power Infusing Concentrate -seerumi. Sitä myydään maailmalla joka seitsemäs sekunti! Tiedätkö, miksi? Muun muassa siksi, että sillä on 32 patenttia ja sille on myönnetty 179 kauneudenhoitoalan palkintoa. Sen ainutlaatuinen, 20 vuoden tutkimustyön tuloksena kehitetty teknologia saa ihon todellakin näyttämään nuoremmalta. Se sisältää reishi-sieni-, kurjenmiekka-, timjami- ja ruusuvesiuutetta. Se on ehdottomasti käyttämistäni tuotteista paras!

7. Kun haluan helliä ihoani ja tarjota sille huippuluokan kosteutusta, esimerkiksi laiminlyötyäni sen hoidon tilapäisesti tai oltuani rantalomalla, valitsen Saffee Advanced Hyaluronic Acid Ampoules -ampullit. Ne tekevät ihosta hetkessä sileämmän, täyteläisemmän ja nuorekkaamman. Nämä tehokkaat ihonhoitotuotteet sisältävät muun muassa hyaluronihappoa ja E-vitamiinia. Ne ovat hajustamattomia ja soveltuvat myös herkälle iholle.

Tuotteet

Parhaat ryppyvoiteet

5. Shiseidon ryppyvoiteet ovat todella tasokkaita, ja minua miellyttää niistä erityisesti Vital Perfection Intensive Wrinklespot Treatment. Se hoitaa ryppyjen ja hienojen juonteiden lisäksi myös pigmenttiläiskiä ja tummia silmänalusia. Lisäksi se tuoksuu ihanasti japanilaiselle orkidealle ja pehmittää kasvojen karheita kohtia. 

6. Shiseido Waso Shikulime -kosteusvoide on varsinaisesti kehitetty nuoremmalle iholle muun muassa talinerityksen säätelyyn, mutta se on saanut myös minut ihastumaan. Eikä syynä ole pelkästään se, että iho säilyy kosteutettuna jopa 48 tunnin ajan, vaan myös tuotteen ympäristöystävällisyys. 

8. Lisäksi pidän Eisenberg Homme Complexe Anti-Âge -voiteesta.  Se soveltuu myös silmänympärysiholle. Se kiinteyttää ihoa ja ehkäisee ryppyjen muodostumista. Sen koostumus sisältää hyaluronihappoa, kukuiöljyä ja silkkiproteiinia, jotka hemmottelevat ihoani perusteellisesti. 

9. Minua luullaan usein kolmekymppiseksi, mutta syntymäpäiväkakussani on itse asiassa ollut jo neljäkymmentä kynttilää.  Ihovoiteissakin hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Esimerkiksi kuivalle iholle soveltuva Vichy Neovadiol Peri-Menopause on erinomainen tuote. Se on suunniteltu erityisesti vaihdevuosi-ikäisille naisille ja vähentää havaittavasti tämän elämänvaiheen merkkejä iholla. Lisäksi se tekee ihosta pehmeän ja heleän. Juuri nämä ominaisuudet tekevät siitä loistavan.

Tuotteet