Mine põhisisu juurde

Festarilook – Kokeile raikasta vaaleanvihreää ilmettä

Haluatko, että sinut huomataan kesän festareilla? Voimakkaat ja hehkuvat sävyt viimeistelevät lookisi. Kevyt meikki ja nudet huulet korostavat katsettasi, eikä sinua voi olla huomaamatta.

Kasvot

H2O Hydrate Primer pohjustaa meikkivoiteen juuri oikealla tavalla. Levitä pohjustusvoiteen päälle IRL Filter Longwear Foundation -voidetta, joka tekee kasvoista ihanan mattapintaiset. Lisäksi se sisältää niasiiniamidia ja kestää kasvoilla jopa 16 tuntia. Viimeistele meikkisi Super Matte Pressed -kivipuuterilla, joka kiinnittää meikin ja jättää ihon mattapintaiseksi.

Silmät

Levitä vihreää luomiväriä Animal Magic -paletista. Sen avulla loihdit upean kesäisen meikin. Rajaa sen jälkeen silmät Water Activated Liner’s -silmänrajausvärillä. Aloita silmän sisänurkasta, jatka luomen yli ulkonurkkaa kohden ja edelleen aivan kulmien alta takaisin silmän sisänurkkaan. Piirrä laineita Slick Flick -silmänrajauskynällä. Levitä lopuksi ripsiväriä.

Huulet

Nudensävyiset huulet sopivat erinomaisesti yhteen voimakkaan silmämeikin kanssa. Rajaa ensin huulet Sugar-sävyisellä Super Fill -huultenrajauskynällä. Levitä sen jälkeen mattapintaista Piece of Cake -huulipunaa, joka ei tahraa eikä kuivata huulia.