Mine põhisisu juurde

Suorat vai krepatut hiukset? Rowenta 14 in 1 -kihartimella jokaisesta päivästä tulee erilainen!

1.6.2023

Iva Davies

Lukeminen vie 3 minuuttia

Pidätkö muutoksista ja haluatko erityyliset hiukset joka päivä? Ovatko hiuksesi tänään kiharat, laineikkaat vai kenties aivan suorat? Rowenta Infinite Looks 14 in 1 -kihartimella voit muuttaa kampaustasi ja tyyliäsi mielialasi ja tilanteen mukaan.

Monipuolisen vaihtopäävalikoiman ansiosta kylpyhuone ei täyty erilaisista laitteista, vaan yksi laite riittää. Vaihtopäiden keraaminen pinta silottaa hiusten pinnan sekä vähentää hiusten pörröisyyttä ja sähköisyyttä. Miten eri tyylit luodaan?

  1. Harjaa hiukset ja käytä hiusten lämpökäsittelyyn tarkoitettua Wella Professionals Eimi Thermal Image -suihketta, ennen kuin aloitat lämpökäsittelyn. Suihke vaikuttaa kaksivaiheisesti, joten se on ravistettava kunnolla ennen käyttöä. Ensimmäisessä vaiheessa se ravitsee hiuksia ja antaa niille suojan 220  °C:n lämpötilaan asti. Toinen vaihe silottaa hiukset, jolloin niistä tulee kauniin kiiltävät.
  2. Jos haluat hiuksistasi suorat, valitse Rowenta Infinite Looks 14 in 1 -kihartimeen suoristamiseen tarkoitettu vaihtopää. Aseta se paikalleen ja kiinnitä se kääntämällä. Jaa hiukset ohuisiin osioihin ja suorista ne vuorotellen täysin sileäksi. 
  3. Jos haluat kihartaa hiukset latvoista tai saada enemmän volyymia hiuksiin, käytä volyymia lisäävää pyöreää harjaa. Huomaa, että se ei pyöri. Kierrä hiusten latvat harjalle kasvoista poispäin ja anna niiden lämmetä hyvin. Tämän vaihtopään avulla luot taivaalliset laineet 70-luvun tyyliin tai muotoilet otsatukan täydellisesti.
  4. Rantalaineet syntyvät kartion muotoisella vaihtopäällä kuin itsestään. Kierrä hiukset ohuina suortuvina kihartimeen kasvoista poispäin. Kihartaminen voi tuntua hieman käsissä, mutta lopputulos on sen arvoinen. Älä unohda lopuksi harjata hiuksia, sillä saat kampauksesta kauniimman harjaamalla kiharat auki.
  5. Kreppivaihtopäällä hiusten muotoilu on varmasti hauskinta! Se löytyy samasta vaihtopäästä kuin suoristuspää. Riittää, että kytket sen toiseen asentoon ja kreppaus voi alkaa. Jotta lopputulos olisi tyylikäs ja kreppaus näyttävä, se on tehtävä ohuina suortuvina. Kaikkien hiusten kreppaukseen saatat tarvita myös muiden apua. Mutta jo pari krepattua suortuvaa kasvojen sivuilla tekevät lookista loistavan.
  6. Seuraavat kaksi vaihtopäätä asetetaan kartion muotoiseen kihartimeen. Ensimmäistä käytetään samaan tapaan kuin pyöreää harjaa, mutta laineista tulee kestävämmät ja selväpiirteisemmät. Toisella hiukset voidaan kihartaa samaan tapaan kuin kartion muotoisella kihartimella, jolloin laineista tulee selväpiirteiset ja tarkat. 

Mitä hiusten muotoiluun tarvitaan?