Mine põhisisu juurde

Kuumin trendi Koreasta: Näin loihdit lasi-ihon (glass skin)

12. syyskuuta 2022Notino
Haaveiletko puhtaasta ja kuulaasta ihosta? Ihosta, joka on sileä ja täysin virheetön? Prosessi vaatii aikaa ja täydellistä omistautumista, mutta lopputulos korvaa vaivannäön. Tässä hyväksi havaittu ohje glass skin -hoitoon!

Meillä on kokonainen arsenaali tuotteita, joiden avulla saat niin sanotun lasi-ihon. Mikä se tarkalleen on? Sileä ja kiiltävä, sävyltään tasainen iho. Iho, joka näyttää virheettömältä kuin lasi.

Tulet ihastumaan korealaiseen hoitorutiiniin. Ja ne tulokset! Kaikki vaatii vain kärsivällisyyttä ja sinnikkyyttä sekä aikaa niin tuotteiden huolelliseen valintaan kuin kaikkien vaiheiden noudattamiseen. Edessä on kova työ, mutta lopussa odottaa palkkio – heleä ja puhdas iho.

Lasi-iho vaihe vaiheelta

1.Puhdistus on kaiken perusta

Kaksoispuhdistus on korealaisen ihonhoidon perusta. Poista kasvoilta ensiksi meikin ja aurinkotuotteiden jäämät meikinpoistobalsamilla ja puhdista iho sen jälkeen puhdistusvaahdolla tai geelillä. Aamulla riittää vaahto tai geeli.

2.Kuorinta saa aikaan pikku ihmeen

Säännöllisellä kuorinnalla pääset eroon kuolleesta ihosolukosta, parannat ihon rakennetta ja kirkastat ihon upeasti. Voit käyttää joko mekaanista kuorinta-ainetta tai kuorintanestettä. Mekaaninen kuorinta sisältää hiovia aineita, kuorintaneste taas kemiallisia entsyymejä. Valinta on sinun. Muista kuitenkin, että liika on aina liikaa, ja liiallinen kuorinta saattaa vahingoittaa ihon suojakerrosta. Suorita siksi tämä vaihe kaksi tai kolme kertaa viikossa ihotyypistäsi riippuen, aina iltaisin.

Kokeile puhdistukseen ja kuorimiseen

3.Entä kasvovesi?

Kyllä! Käytä kasvovettä niinä päivinä, joina et kuori ihoasi. Se tasoittaa ihon pH-arvon ja vaikuttaa tulehdusta ehkäisevästi. Samalla se rauhoittaa ja kosteuttaa ihon sekä valmistelee sen muille iholle levitettäville tuotteille. Levitä kasvovettä vanulapulla tai sormin, aamuin illoin.

4.Keksintö nimeltä hoitoneste (essence)

Hoitoneste on korealaisen kosmetiikan erikoisuus. Kyseessä on tiivistetty tuote, joka vahvistaa seerumin vaikutusta. Hoitoneste kosteuttaa ihoa ja edistää solujen uusiutumista. Levitä sitä kasvoille aamuin ja illoin sormilla ja hiero ihoon.

Toner ja essence vinkkejä

5.Seerumi, eikä ainoastaan yksi

Seerumit ovat tiivistettyjä tuotteita, jotka antavat iholle sen, mitä se juuri kaipaa. Hanki siksi varmuuden vuoksi erilaisia seerumeita, joita voit vaihdella ihon kulloisenkin tilan mukaan. Entä mistä tunnistat, mitä iho juuri nyt kaipaa? Kun iho aamulla peiliin katsoessasi vaikuttaa kalvakalta ja harmahtavalta, käytä kirkastavaa seerumia. Hilseileekö iho? Tarvitset kosteutusta. Ryppyjä? Pigmenttiläiskiä? Täsmäseerumi hoitaa kaiken!

6.Naamio? Ainoastaan kankainen

Tässä vinkki naamion tehon parantamiseksi. Hanki kasvojen hierontarulla tai Gua Sha -hierontalasta ja hiero naamio kunnolla kasvoihin. Ei enää tylsää hetkeä illalla telkkarin ääressä!

Älä unohda seerumia ja naamiota

7.Mitä kuuluu silmänympäryksille

Ei ainakaan ryppyjä. Miten toimia? Hanki laadukas silmänympäryksiin tarkoitettu voide! Näissä voiteissa on kevyt koostumus, jotta ne eivät rasittaisi herkkää silmänympärysihoa tarpeettomasti. Taputtele pieni määrä tuotetta ihoon aamuin illoin mieluiten nimettömällä.

8.Voide on peitteesi

Voide on itse asiassa vähän kuin peitto. Tai kerrosvoileivän ylempi puoli. Se peittää kaiken hienosti pitäen huolen siitä, että tuotteet voivat tehdä työnsä. Valitse voide ihotyypin mukaan – sekaiholle, kuivalle tai rasvaiselle iholle.

Mitä voiteita käyttää?

9.Suojaa itsesi, muista rasvata

Rasvaaminen, rasvaaminen, rasvaaminen. Kaikkien korealaisten naisten, miesten ja lasten mantra. Paras tapa pysyä ikuisesti nuorena on vältellä aurinkoa! Jos et halua viettää koko elämääsi pimeässä huoneessa, rasvaa kasvosi tunnollisesti joka aamu aurinkovoiteella, ja valitse suojakerroin 50+. Äläkä unohda lisätä uutta kerrosta päivän aikana!

Lue lisää