Mine põhisisu juurde

Mikä on kesän 2022 kauneustrendi? Se on graafinen silmänrajaus!

9. kesäkuuta 2022Veronika K.
PEREX Pidätkö haasteista? Hyvä, aloitetaan! Auringon valon lisääntyessä haluan aina kokeilla jotain uutta. Eikä se koske pelkästään vaatteita, vaan myös meikkiä. Johtuukohan se siitä, että yhtäkkiä ympärilläni on kaikenlaisia värejä? Se on mahdollista, joten kokeillaan näitä sävyjä siis myös silmiin, tällä kertaa graafisen silmänrajauksen muodossa. Joku jumaloi sitä, joku toinen taas vihaa, mutta minä taidan kuulua ensimmäiseen joukkoon. Kun näytän sinulle, miten se tehdään, sinäkin ihastut siihen varmasti. Usko pois!

Metalliset graafiset rajaukset 

Moni meistä on varmasti joskus tehnyt perinteisen silmänrajauksen. Nyt teemme rajauksen muulla tavalla, joten valitsemme mustan tilalle kirkkaamman värin ja kokeilemme samalla kokonaan uutta meikkaustrendiä.

Graafisessa silmänrajauksessa on kyse tarkkuudesta, joten valitettavasti pienetkin virheet näkyvät siinä. Ei syytä huoleen! Kaikkeahan voi harjoitella. 

Valitse nestemäinen NYX Professional Makeup Epic Wear Metallic Liquid Liner -silmänrajausväri Gun Metal -sävyssä ja tee sillä tavanomainen rajaus. Aloita silmän sisäkulmasta ja jatka ulkokulman suuntaan. Jätä rajaus kuitenkin hieman tavallista ohuemmaksi. Miksi? Kerron sinulle pian syyn siihen. 

Tuotteet

Seuraavaksi vuorossa on toinen rajaus. Aseta sivellin taas silmäluomelle, ei kuitenkaan silmäkulman kohdalle, vaan silmäluomen liikkuvan osan ja kulmakarvojen välille. Tee rajaus silmän muodon mukaisesti ja yhdistä kärki alempiin rajauksiin. Uusi trendikäs meikki on valmis!   

Vinkki: Tämän näyttävän meikin täydennykseksi riittää nude-sävyinen UXI BEAUTY Plumping lipgloss -huulikiilto, joka jättää huuliin vinyylivaikutelman. 

 

Värikäs silmänrajaus 

Pitäisin vuoden 2022 meikkitrendinä myös mitä tahansa vaaleanpunaisen ja punaisen yhdistelmää. Myös näillä väreillä voidaan tehdä hieno graafinen silmänrajaus. 

Valmistele pohjustus ensin valkoisella Shiseido Kajal InkArtist -rajauskynällä. Värit tulevat paremmin esiin valkoiselta pohjalta. 

Aseta rajauskynä silmäluomen liikkuvan osan ja kulmakarvojen välille ja piirrä kaari, jota ei päätetä ylöspäin osoittavaan kärkeen. Kaari vain yhdistetään silmän ulkokulmaan. 

Sen jälkeen tehdään identtinen kaari, mutta hieman alemmas (tai ylemmäs, riippuen aloituskohdasta). 

Kun kaksi valkoista kaarta on valmiina, on värien lisäämisen aika. Kauniin voimakkaiden värien luomisessa auttaa Makeup Revolution Graphic Liners -paletti, jossa on mukana myös pieni sivellin. 

Piirrä toinen rajaus yhden valkoisen rajauksen päälle vaaleanpunaisella sävyllä ja toisen päälle punaisella, niin värikäs rajauksesi on valmis! Mitä sanot lopputuloksesta? 

Vinkki: Tämä meikki kannattaa yhdistää Lancôme L'Absolu Gloss Rôsy Plump -huulikiiltoon, joka antaa huulille samalla volyymiä.

 

Vaaleat graafiset rajaukset

Valkoiset rajaukset ovat kuuluneet kauneustrendeihin jo melko pitkään, koska ne näyttävät loistavilta. Ota tällä kertaa käyttöön hopeansävyinen nestemäinen rajausväri NYX Professional Makeup Epic Wear Metallic Liquid Liner – Silver Metal -sävyssä. 

Tee rajaus totuttuun tapaan silmän sisäkulmasta ulkokulman suuntaan. Kiinnitä huomiota siihen, että rajauksesta tulee todella ohut ja ettei se olisi koko pituussuunnassa huomattavasti ohuempi tai paksumpi. Tällä tavoin lopputuloksesta tulee parempi.

Tuotteet

Aloita toinen rajaus niin ikään sisäkulmasta, mutta aivan silmäluomen liikkuvan osan rajan kohdalta. Kuvittele, että olet kehystämässä silmäluomen koko liikkuvaa aluetta. Lisää sitten vielä vähän ripsiväriä, niin meikkisi on valmis. 

Vinkki: Älä arkaile käyttää vaaleiden rajausten kanssa hieman voimakkaampaa huulipunaa, kuten NOBEA Day-to-Day -huulipunaa Scarlet Red -sävyssä. 

 

Mitä mieltä sinä olet graafisesta silmänrajauksesta? Lisäätkö sen niiden meikkitrendien joukkoon, joita sinun on välttämättä kokeiltava?

Lue lisää