Mine põhisisu juurde

Juhlista äitienpäivää Chloén ikonisilla tuoksuilla

27. huhtikuuta 2022Notino
Miten aiot tänä vuonna ilahduttaa äitiäsi? Itse pidän kukkien lisäksi myös lahjoista, jotka kestävät paljon pidempään. Tuoksut ovat sellaisia. Omiin suosikkeihini kuuluvat Chloén tuoksut, ja on vaikea kuvitella, ettei niihin ihastuisi jokainen nainen.

Chloé tuo mieleeni vapauden, keveyden, viehätysvoiman ja naisellisuuden. Merkki tunnetaan alun perin vaatemuodistaan, joka erottuu joukosta raikkailla, naisellisia muotoja korostavilla malleillaan. Sen perustivat Gabrielle Aghion ja Jacques Lenoir Pariisissa vuonna 1952 valloittaen pian koko maailman. Karl Lagerfeldin otettua ohjat käsiinsä vuonna 1966 Chloésta tuli hetkessä yksi 1970-luvun ikonisimmista merkeistä. Sitä rakastivat niin Brigitte Bardot ja Jackie Kennedy kuin Marie Callais – eikä menestys muotimaailmassa ole hiipunut tähänkään päivään mennessä. Ei olekaan ihme, että menestys johti päätökseen välittää yrityksen arvoja myös kosmetiikan puolelle, ja niinpä Chloé vuonna 1975 toi markkinoille ensimmäisen tuoksunsa Chloé for Women.

Tuotteet

Noista ajoista on jo kauan, ja Chloé-tuoteperhe on kasvanut muilla ikonisilla tuoksuilla, joita naiset ympäri maailman rakastavat. Tässä niistä kiinnostavimmat:

Kun Chloé Eau de Parfum lanseerattiin vuonna 2008 luovan johtajan Hannah MacGibbonin luotsaamana, sai se kirjaimellisesti aikaan vallankumouksen. Täydellinen kukkais-puuterinen tuoksuyhdistelmä lumosi muutamassa kuukaudessa koko maailman, ja siitä tuli hetkessä myydyin tuoksu maailmassa. Yhä edelleen tuoksussa tuntuu Chloén ajaton henki, ja itsekin vannon sen ainutlaatuisen litsin, freesian, kielon ja ambran yhdistelmän nimeen. 

Naisellisen kauneuden juhlaa jatkaa Chloé L’Eau. Kepeä ja huoleton, makean vaaleanpunaiseen pulloon kätkeytyvä tuoksu on raikkaalla greipin, litsin ja damaskonruusun yhdistelmällään kuin kesä itse. Käytän sitä liehuvien mekkojen kanssa ja tulen aina hyvälle tuulelle. Suosittelen sitä paitsi romanttisille sieluille myös raikkaista tuoksuista pitäville naisille. 

Rennon elegantti Chloé Naturelle taas lumoaa kukkais-puuvivahteisista tuoksuista pitävät naiset. Tuoksu on 100 % luonnosta peräisin, ja sitä hallitsevat mustaherukka, mimosa, setri sekä tietenkin ruusu. Mielestäni tuoksu symboloi upeasti nykynaisten haaveita. Siinä nimittäin yhdistyvät luksus, vapaus sekä rakkaus luontoon. 

Pariisittarien viehätysvoimaa ja huolettomuutta symboloi ehdottomasti Chloé Love Story. Huumaava rakkauden cocktail täynnä greippiä, päärynää, mustaherukkaa, Madagaskarin jasmiinia sekä kashmirpuuta kiidättää sinut hetkessä rakkauden kaupunkiin. Pullon korkkikin kuvastaa lukkoa, joita rakastavaiset kiinnittävät kuuluisaan Pont des Arts -siltaan Pariisissa. On niin helppo rakastua...

Vaikka pidänkin kaikista Chloén tuoksuista, täytyy tunnustaa, että Chloé Nomade -tuoksut ovat sydäntäni lähinnä. Ihastuin niiden boheemiin ja raikkaaseen henkeen sekä niiden kykyyn täydellisesti mukautua kantajaansa.

Jos minun täytyisi luoda tuoksu juuri omaan makuuni, tuoksuisi se samalta kuin Chloé Nomade. Tunnet siinä mirabellaluumun, freesian ja tammisammalen. Nämä yksinkertaiset ja hellät ainesosat tuovat tuoksuun ajatonta puhtautta ja aistillisen hienostuneen henkäyksen, josta en saa koskaan tarpeekseni. Kuten en myöskään nahkanauhan koristamasta pullosta. Aah...!

Vinkkini: Jos tykkäät kerrostaa tuoksuja, vartalovoide Chloé Nomade voimistaa Chloé Nomade -tuoksua entisestään. Lisäksi se hemmottelee ja kosteuttaa ihoa tehden sen sametinpehmeäksi. Vartalovoide sopii myös silloin, kun haluat tuoksua vain kevyesti, vaikkapa romanttisella illallisella.

Tuotteet

Oma juttuni on kuitenkin myös uusi Chloé Nomade Naturelle, jossa tuoksuu erityisen lumoava kardemumma ja lisäksi sisilialainen mandariini, setripuu ja vanilja. Tuoksu on aistillinen ja luo paljaan ihon efektin, jota hajuvesissä rakastan. Naistenpäivän lahjani on siis jo valittu.

Jos olet tähän saakka pohtinut, mitä äitienpäiväksi toivoisit tai miten itseäsi ilahduttaisit, toivon valintasi olevan nyt selvillä. Sijoitus Chloé-tuoksuihin on elämän mittainen rakkaustarina ja aina varma veto. Nämä ainutlaatuiset tuoksut ovat uskollisia kumppaneitasi, olitpa sitten 20- tai 60-vuotias, lasten kanssa kotona, oman yrityksen johdossa tai vapaa ja huoleton. Muista, että jokainen meistä ansaitsee vain parasta!

Lisää Chloé-tuoksuista täältä: https://www.notino.fi/chloe/

Lue lisää