Mine põhisisu juurde

Kesän ihanimmat hyvän mielen tuoksut!

3. elokuuta 2022Barbara J.
Pohditko sopivan kesätuoksun valintaa, harkitsetko kokeilevasi vartalosuihketta tai oletko kiinnostunut hiustuoksuista? Tässä tulee parhaat tuoksuvinkit erilaisiin tilanteisiin!

Paras tuoksu viettelysten iltaan

Elie Saab Le Parfum Lumiére on äärimmäisen aistillinen tuoksu. Tämä puuvivahteinen kukkaistuoksu, jonka on luonut suosikkiparfymöörini Francis Kurkdijan, on täynnä appelsiinin raikkautta ja huumaavaa jasmiinia sekä lämmittävää patsulia, ambraa ja myskiä. Tuoksu saa ympärilläsi leijumaan seksikkään naiselliset vibat ja kestää upeasti aamuun saakka ☺.

Kevyen raikas tuoksu jokaiseen päivään 

Juuri sellainen on Issey Miyake L’Eau d’Issey Eau & Magnolia. Puhdas koostumus, jossa tuntuvat kukkien ja veden nuotit, piristää jokaista aamuasi, ja säkenöivä raikkaus saattelee sinua hillitysti aina iltaan asti. Muistan vieläkin tuoksun ensimmäisen version, jota kannoin uskollisesti ja rakkaudella monta pitkää vuotta.

Jos kaipaat jotain hienostuneempaa, suosittelen tuoksua Novellista Summer Flare. Novellista-tuoksukokoelma kuuluu kesän 2022 suosikkituoksuihini. Tiesitkö, että jokainen tuoksu on saanut inspiraationsa kirjallisuuden klassikosta? Summer Flare -tuoksu kertoo kirjailija Henry Jamesin teoksen nuoren ja naiivin amerikkalaistytön Daisy Millerin tarinaa. Tuoksu on raikas ja keveä kuin kesäinen tuulenhenkäys. Kerrassaan upea valinta kesäpäiviin!

Tuotteet

Kesätuoksu kaupungille tai urheiluun 

DKNY Be Delicious Fresh Blossom tuo mieleesi kukkivan puutarhan täynnä hedelmäpuita. Voin vakuuttaa, että kyseessä on juuri sen tyyppinen tuoksu, josta saat energiaa myös kuumimpina hellepäivinä. Virkistävä yhdistelmä aprikoosia, viinimarjaa, kieloa ja punaista omenaa viilentää oloasi mukavasti jopa hehkuvan kuumassa kaupungissa, tennistunnilla tai vaellusretkellä.

Seksikäs naisten kesätuoksu treffeille

Paco Rabanne Olympea -tuoksua kantaessasi tunnet itsesi kirjaimellisesti jumalattareksi. Itämainen kukkaistuoksu on kylläkin voimakas, mutta inkiväärinkukka, mandariini ja jasmiini pitävät huolen sen raikkaudesta. Tuoksu luo ympärillesi aistillisuuden ja hempeyden auran, jota on vaikea vastustaa...

Aistillinen vartalosuihke urheiluun ja uimarannalle

Vartalosuihke Victoria‘s Secret Eternal Sunflower on oiva kumppani kuumiin päiviin rannalla, kaupungilla tai urheillessa. Siinä on nimittäin raikas sitruksen tuoksu. Haluatko tietää, miten vartalosuihketta kuuluu käyttää? Sen etuna on kevyempi koostumus kuin hajuvedessä, joten sitä voi suihkauttaa useamman kerran milloin vain päivän aikana. Tuoksu on mieto eikä häiritse ympärilläsi olevia lainkaan. 

Viettelevin hiustuoksu

Ehdottomasti Narciso Rodriguez NARCISO Narciso. Tuoksu lumoaa sinut huumaavilla ruusun ja gardenian nuoteillaan. Lisäksi se pysyy hiuksissa kauan saatellen sinut kauniiden unien maailmaan. 

Kiinnostuitko jostain kesätuoksusta, ihastuitko vartalosuihkeeseen vai lumosiko sinut hiustuoksu? 

Lue lisää