Arvostelu: Mitkä silmänaamiot ovat oikeasti tehokkaita?

25. marraskuuta 2020Notino
Onko takanasi valvottu yö? Oli sen syynä mikä tahansa, katse peiliin aamulla voi tuntua aikamatkalta – tummat silmänaluset, turvotus ja uudet pienet rypyt lisäävät nimittäin vuosia.

Mikä avuksi? Kokeile silmänaamiota, joka antaa iholle hetkessä tarvittavaa elvytystä ja kosteutusta! Helpottaaksemme valintaasi kokosimme kuusi suosittua silmänaamiota ja testasimme ne perusteellisesti. Mikä osoittautui parhaaksi?

Minkä tyyppinen silmänaamio valita?

Ennen kuin alat etsitä täydellistä silmänaamiota, kannattaa ensiksi miettiä, mitä odotat naamiolta ja millaisen tulokset haluat. Häivyttääkö täydellinen apulaisesi tummia silmänalusia ja turvotusta, vai ovatko rypyt suurin vihollisesi?

Jos haluat täyttää silmänympärysalueen ryppyjä, kannattaa naamioiden koostumuksesta etsiä hyaluronihappoa. Jos haluat raikastaa väsynyttä ihoa silmien ympärillä, kokeile virkistäviä geelilappuja – virkistävä vaikutus tehostuu, jos sujautat naamion ennen käyttöä jääkaappiin.

Miten silmänaamiota käytetään?

  • Älä unohda kaikkien naamioiden perussääntöä ja levitä ne aina puhtaalle iholle!
  • Kun käytät geelinaamiota, poista folio ja aseta naamio silmien alle niin, ettei naamio kosketa alaripsiä.
  • Kun käytät voidemaista naamiota, levitä tuote silmien ympärille ja silota.
  • Anna vaikuttaa mieluiten 15 minuuttia tai niin kauan, kuin naamion käyttöohjeissa lukee.
  • Kun olet poistanut geelinaamion iholta, taputtele geelin jäänteet hellästi ihoon.

Silmänaamiotesti: mikä on kaikkein paras?

Seuraavaksi kerromme, mitä naamioita olemme kokeilleet, mitä niistä tuumimme ja mikä on mielestämme paras.

Vichy Liftactiv Collagen Specialist

Silmänaamio Vichy Liftactiv Collagen Specialist herätti huomioni heti ensisilmäyksellä. Näissä silmien alle laitettavissa lapuissa on nimittäin 100 % hyaluronihappoa sisältäviä mikrokartioita. Aseta lappu ensin paikoilleen (älä aseta sitä liian lähelle silmiä) ja taputtele sitä seuraavaksi kevyesti sormenpäillä, jotta aktiiviaine vapautuu kartioista ja imeytyy ihoon.

Naamio jätetään vaikuttamaan koko yöksi. Tunsin sen kylläkin silmieni alla, mutta tunne ei ollut yhtään niin epämiellyttävä kuin oli pelännyt. Entäpä tulos aamulla? En kokenut odottamaani mullistavaa vaikutusta, mutta silmänympärysalue vaikutti miellyttävän kirkastetulta ja kosteutetulta.

Anna P.

KORIKA SciBeauty

Kun tuijotan koko päivän tietokoneen näyttöä, silmänaluseni väsyvät ja turpoavat helposti. Tummia silmänalusia lievittävä silmänaamio KORIKA SciBeauty pelastaa minut aina, kun lähden töiden jälkeen ihmisten ilmoille. Naamio raikastaa silmänympärysaluetta mukavasti, häivyttää nähtävästi turvotusta ja kirkastaa katsettani.

Kaarina K.

Filorga Optim-Eyes

Silmänauhat Filorga Optim-Eyes toimivat loistavasti. Iho oli 15 minuutin jälkeen silottunut ja rypyt näyttivät hälventyneen. En kylläkään nähnyt mitään muutosta tummissa silmänalusissani. Yllätyin lisäksi nauhojen paksuudesta ja käytön hankaluudesta.

Laura O.

Estée Lauder Stress Relief

Silmänaamio Estée Lauder Stress Relief on suorastaan kosteuspommi. Tunsin, miten silmän aluset saivat hyvää tekevää ja raikastavaa hoitoa. Naamion tehokkuuden korostamiseksi olin laittanut laput yöksi jääkaappiin. Poistettuani naamion taputtelin iholle jääneen tuotteen ihoon. Täytyy sanoa, että vaikutus oli nähtävissä välittömästi – silmänaluset olivat nähtävästi kosteutettuja ja kirkastettuja ja tummat alueet olivat poissa.

Sanna K.

Mitä naamiota siis suosittelemme käyttöösi? Ehdottomasti kaikkia! Kun otetaan huomioon hinta-laatusuhde, voittajaksi voidaan julistaa Estée Lauder Stress Relief -naamio, mutta mikään naamioista ei tuottanut pettymystä. Kirjoita kommentteihin, mistä naamiosta tulee sinun suosikkiapulaisesi hellimishetkiin!

Lue lisää