Mine põhisisu juurde

Black Friday lähestyy: Miten ilahduttaisit itseäsi?

25.11.2021Notino
Lukeminen vie 3 minuuttia
Oletko jo antautunut jouluhulinalle? Monihan nauttii siitä ja ostaisi joulukoristeet mieluiten jo kesällä. Minä en kyllä halua sännätä jouluruuhkiin, vaan kääriydyn mieluummin huopaan ja pysyttelen kodin lämmössä. Näin siitäkin huolimatta, että haluan ilman muuta osani Black Friday-tuotteista! Siispä keitän teetä tai glögiä, avaan tietokoneen ja valitsen lahjat perheelle ja ystäville. Kuusen alle saattaa päätyä myös jotakin minulta minulle. Mistä ihanuuksista kiinnostuit tällä kertaa?

Jotain iholle ja hiuksille

Yleensä aloitan selailun perusasioista, kuten ihonhoidosta ja muista hoitotuotteista. Talvella ihoni on hieman kuiva ja hilseilee usein, joten valintani on COCOSOLIS Choco -vartaloöljy. Eikä vain siksi, että se tuoksuu ihanalta! Tuote on pulloon pakattu öljyjen supercocktail, joka ravitsee ja pehmentää ihoa ihanasti. Mutta kannattaa huomata, että kyseessä on öljy – jotta iho saisi riittävästi kosteutta, käytän tuotetta suihkun jälkeen. Silloin öljy sulkee kosteuden ihoon. 

Koska olen viimeiset puoli vuotta ”onnistuneesti” laiminlyönyt hiustenhoidon, minun on vihdoin hankittava hiusnaamio. Valitettavasti aina on kiire, ja ehdin vain harvoin antaa naamion vaikuttaa tarvittavat 10 minuuttia. Lupaan silti yrittää, joten Moroccanoil Repair-hiusnaamio tuskin pysyy koskemattomana ensi jouluun. Naamion sisältämät karitevoi, arganöljy ja keratiini ravitsevat ja elvyttävät hiuksia tehokkaasti, joten... SOLD! 

Lahjasetit

Lahjasettejä ei voi välttää siinä vaiheessa, kun elämä on yhtä joulua. Kaltaisilleni himomatkailijoille suosittelen meikkisiveltimiä sisältävää matkapakkausta. Esimerkiksi Pastel Collection -setti menee pieneen tilaan ja pastellinsävyinen on kuin kirsikka kakun päällä. 

Myös pienet tyylikkäät meikkisetit ovat kiinnostavia. Ne voisivat sopia lahjaksi ystäville. Sinuakin ne saattavat kiinnostaa, jos etsit lahjaa vaikkapa sisarellesi. Ja kaikki tyylikkäissä pikku koteloissa! Upeita silmämeikkejä löytyy MAC Cosmetics -merkin Collistar The Bridge Set- ja All Black Everything-seteistä. Jos etsit lahjaa ystävälle, joka mielellään käyttää kasvoja muotoilevaa ehostusta, korostusvärin, siveltimen ja pikku laukun käsittävä MAC Cosmetics Firelit Kit -setti on taattu menestys. 

Vinkki: Meikeistä puheen ollen Estée Lauder Double Wear Sheer Long-Wear Makeup SPF 20 on ehdoton must! Olen jo jonkin aikaa halunnut hankkia ikonisen Double Wear -meikkivoiteen kevyemmän version, ja tällä alennuksella en voi enää vastustaa kiusausta. 

Kauden tuoksut

Mitäpä olisikaan joulu ilman uutta tuoksua. Oletko jo tehnyt valintasi? Minua kiinnostaa ajattoman Chloé-merkin uutuus Chloé Naturelle, jonka ainesosat ovat 100 % luonnontuotteita. Lopultakin pullo ja maskotti kierrätettävistä materiaaleista! 

 

Oliko vinkeistä apua vai vieläkö jäät katselemaan? Niin tai näin, Black Friday -tarjouksista löydät varmasti paljon muutakin kaunista ja monta joululahjaa. 

Tuotteet

Lue lisää