Ihokarvanpoistovoiteet

28. huhtikuuta 2021Notino
Ihokarvanpoisto on tehokasta, kivutonta ja helppoa, kun otat avuksesi erityiset ihokarvanpoistovoiteet. Niiden avulla ihostasi tulee sileä muutamassa minuutissa. Tämä ihokarvanpoistotapa ei myöskään ärsytä ihoa niin kuin tavallinen sheivaus.

Miten ihokarvanpoistovoide toimii

Sekä naisille että miehille tarkoitetut ihokarvanpoistovoiteet sisältävät kemiallisia aineita, jotka heikentävät ihon pinnalla olevaa karvan osaa niin, että sen saa helposti poistettua erityisellä lastalla. Tämä ihokarvanpoistotapa on kivuton, helppo ja äärimmäisen nopea. Parhaiden ihokarvanpoistovoiteiden vaikutusaika on vain muutama minuutti!

Miten valita ihokarvanpoistovoide

Valitse ihokarvanpoistovoide ihotyyppisi perusteella. Jos ihosi on herkkä, käytä herkälle iholle tarkoitettuja tuotteita, kuten Veet Silk & Fresh ja Veet Natural Inspirations. Nämä voiteet sisältävät aloe veran ja E-vitamiinin kaltaisia aktiiviaineita, jotka suojaavat herkkää ihoa ärsyyntymiseltä ja kosteuttavat ja rauhoittavat sitä.

Valitse ihokarvanpoistovoide myös sen mukaan, mitä kehon osaa aiot käsitellä. Erityisten alueiden, kuten kasvojen, ylähuulen ja intiimialueiden, karvanpoistoon tarkoitetut voiteet nimittäin hoitavat ihoa paljon hellävaraisemmin kuin tavalliset ihokarvanpoistovoiteet. Käsivarsien, kainaloiden ja intiimialueiden karvanpoistoon sopii loistavasti esimerkiksi Eveline Cosmetics Active Epil. Aloe veraa sisältävän voiteen erittäin hellävarainen koostumus kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Se ei myöskään ärsytä herkkää ihoa ja ehkäisee ihon punoitusta.

Myös miehet poistavat ihokarvojaan, ja heitä varten on siksi kehitetty erityiset ihokarvanpoistovoiteet, kuten Veet Men Silk & Fresh. Näiden voiteiden sisältämät ainesosat vaikuttavat tehokkaasti paksumpiin miesten karvoihin ihoa ärsyttämättä.

Miten ihokarvanpoistovoidetta käytetään

  1. Ennen kuin aloitat itse karvanpoiston, laita hieman ihokarvanpoistovoidetta pienelle ihon alueelle. Näin saat selville, saako voide aikaan mitään allergiareaktiota.
  2. Jos kaikki on kunnossa, levitä riittävästi voidetta haluamasi alueelle ja anna vaikuttaa ohjeessa määritellyn ajan. Älä koskaan ylitä suositeltua vaikutusaikaa! Tuotteen sisältämät kemialliset aineet voisivat silloin ärsyttää ihoasi.
  3. Poista vaikutusajan kuluttua karvat iholta yhdessä voiteen kanssa pakkauksessa olevan lastan avulla. Huuhtele käsitelty alue hyvin ja rauhoita iho sopivalla tuotteella.

Notinon vinkki: Vältä karvojen sisäänkasvu

Jos käytät ihokarvanpoistovoidetta usein, voi käydä niin, että karvoista tulee lopulta liian heikot kasvaakseen ihon pinnalle ja ne kasvavat sisään. Ihoa kannattaa siksi hoitaa karvankasvua ehkäisevillä voiteilla. Se on myös hyvä kuoria tai hieroa säännöllisesti pesusienikurkkusienellä, mikä edistää karvojen pääsemistä ihon pinnalle.

Miten on, vaihdatko höylän ihokarvanpoistovoiteeseen? Jaa kanssamme kokemuksesi erilaisista ihokarvanpoistovoiteista. Mikä on mielestäsi kaikkein tehokkain?

Lue lisää