Joululahjat isoäidille ja isoisälle

30. marraskuuta 2021Notino
joululahjan löytäminen isoäidille ja isoisälle voi usein tuntua ylitsepääsemättömän vaikealta. Ainahan he sanovat, että heillä on jo kaikkea, eikö niin? Haluan silti ilahduttaa heitä antamalla lahjaksi jotain, mitä he eivät ihan heti itse ostaisi. Tässä tulevat joululahjavinkit isoäidille ja isoisälle!

Joululahjat isoäidille 

Ryppyjä häivyttävät tuotteet tulivat ensimmäiseksi mieleen. Tuskin kukaan isoäiti pahastuu tällaisesta lahjasta, vaan ilahtuu, sillä ihonhoito on tärkeää kaikenikäisille. 

Ensin silmiini osui yli 65-vuotiaille naisille tarkoitettu L’Oréal Paris Age Specialist 65+ -setti. Pakkaukseen kuuluu kaikille ihotyypeille sopiva päivä- ja yövoide, joiden sisältämät niasiiniamidi ja karitevoi auttavat vähentämään ryppyjä. 

Myös Elizabeth Arden -retinolikapselit kauniissa lahjapakkauksessa yhdessä kohottavan yövoiteen kanssa toimivat tehokkaasti ihon ikääntymistä vastaan. Ceramide Retinol Capsules -setti on yksi ratkaisu lahjapulmaan. 

Lisäksi löysin ihanan setin, jonka haluan hankkia jo pelkästään kauniin pakkauksen takia! Darphin Ideal Resource on luonnollisesti myös tehokas ryppyjä vastaan ja samalla se toimii koko päivän kestävänä hoitona perinteisen voiteen, silmänympärysvoiteen ja intensiivisen seerumin ansiosta. Isoäiti saattaa löytää kauniille pakkaukselle vielä uuden käyttötarkoituksenkin.

Entä mitä joululahjaksi isoäidille, joka pitää eniten luksuskosmetiikasta? Shiseidoa tietysti! Itse valitsisin kasvojen ja kaulan ryppyjä häivyttävän Vital Perfection Intensive Wrinklespot Treatment -voiteen, joka sisältää hyaluronihapon luonnollista tuotantoa tukevaa puhdasta retinolia. 

Myös kasvoille tarkoitettu Ultimune Power Infusing Concentrate -tiiviste on huipputuote, jota käytän itsekin. Se antaa iholle raikkaan ilmeen ja suojaa sitä ympäristön haitallisilta vaikutuksista, stressiltä ja epäpuhtauksilta.

Isoäidin joululahjavinkkeihin kuuluu ilman muuta myös ihana tuoksu – tänä vuonna oma valintani osui tuoksun ja vartalovoiteen sisältävään, miellyttävän kukkaisvivahteiseen Narciso Rodriguez Narciso Rouge -lahjasettiin. Settiä on saatavana vain rajoitettu erä, joten ei kannata jäädä odottelemaan! 

Joululahja isoisälle 

Myös isoisälle valitsen jonkin laadukkaan tuoksun. Paco Rabanne Invictus Eau De Toilette on mielestäni ihanteellinen, koska se on puuvivahteinen ja samalla raikas – varmasti isoisän mieleen. 

Toinen loistava vaihtoehto isoisälle on Saffee Men-seerumi hiusten harmaantumista vastaan. Oman isoisäni kohdalla on harmi kyllä jo hieman myöhäistä, mutta jollekin teistä vinkistä voi olla apua. 

VINKKI: Seerumi hidastaa ensimmäisten harmaiden ilmaantumista, joten jos isoisä ei enää tuotetta tarvitse, isällä voi olla sille käyttöä. 

 

Lisäisin isoisän ja isoäidin lahjoihin vielä vaikka kauniin juhlakynttilän, esim. Souletto Magical Time Vanilla & Orange -tuoksukynttilän. Siihen kuuluu enkelikaruselli, joka pyörii kynttilän palaessa. Eikö olekin valloittava lahja? Isovanhemmat muistavat sinut aina kynttilän sytyttäessään. 

 

Tiedän hyvin, että joululahjan valinta isoisälle ja isoäidille voi olla hankala tehtävä, mutta jos minä löysin näin käteviä ja mukavia lahjoja, sinäkin löydät! 

Tuotteet

Lue lisää