Kauneudenhoidon must-have-tuotteet: ole valmiina uuteen kauteen!

13. lokakuuta 2021Notino
Piilota kesäiset ihonhoitotuotteet kaapin perälle ja ala valmistella ihoasi talven varalle. Vuodenaikojen vaihtelun tulisi nimittäin tarkoittaa ainakin pieniä muutoksia kauneuslaukun sisältöön. Kesä ja aurinko eivät ole iholle kovin hellävaraisia, joten nyt on oikea aika elvyttää ihoa sekä löytää uusia kauneustuotteita ja oma signature-tuoksu syksyyn! Entä mihin tuotteisiin me olemme ihastuneet tänä vuonna?

Uutta voimaa ihollesi

Jos olet tottunut käyttämään kesällä koostumukseltaan kevyitä ja auringolta suojaavia kauneustuotteita, nyt on aika valita täyteläisempiä ja ravitsevampia tuotteita, jotka elvyttävät ihoa. Älä kuitenkaan unohda, että ihoa tulee suojata suojakertoimellisella aurinkotuotteella ympäri vuoden! Auringonsäteet eivät vaikuta ihoon enää yhtä voimakkaasti kuin kesällä, mutta ne eivät kuitenkaan ole kadonneet mihinkään. Nyt riittää matalampi suojakerroin, mutta kirjainyhdistelmän SPF tulisi silti löytyä tuotteista kaikkina vuodenaikana. 

Vaikka kauneudenhoidon apulaiset vaihtuvatkin vuodenaikojen mukaan, yksittäiset toimenpiteet eivät juurikaan eroa toisistaan. Käytä ihotyypillesi sopivaa laadukasta kasvovoidetta ja seerumia, äläkä unohda silmänympärysvoidetta. Se herättää katseesi eloon ja pitää herkän silmänympäryksen ihon nuorekkaana. Esimerkiksi probioottiyhdistettä sisältävä Lancôme Génifique Eye -silmänympärysvoide on siinä mestari. Se kirkastaa katsetta ja ehkäisee säännöllisesti käytettynä ryppyjen muodostumista. 

Jos haluat virkistää silmänympärysihon lisäksi koko kasvoja, kokeile KORIKA Superfruits -kangasnaamiota! Se tulee olemaan etenkin uudenlaisia anti-age-tuotteita etsivien kauneusharrastajien suosikki. 

Tehosta kauneudenhoitorutiinejasi myös uudella välineellä, kuten kasvoille tarkoitetulla Notino Spa -hierontarullalla. Sen kaksi pyörivää rullaa myötäilevät kasvojen muotoja ja hierovat kasvojen ihoa parantaen ihon kimmoisuutta, silottaen juonteita ja ehkäisten ryppyjen muodostumista. 

Vinkki: Oletko tottunut hoitamaan ihoasi heti kylvyn tai suihkun jälkeen? Siinä tapauksessa pidät varmasti tästä kiinnitettävästä Notino Spa -hiuspyyhkeestä. Erittäin imukykyisessä hiuspyyhkeessä on kätevä nappi, joka pitää pyyhkeen paikallaan niin, että sinä voit puolestasi keskittyä ihonhoitoon. 

Vuoden 2021 uudet tuoksut 

Vuodenaikojen vaihtelu on ihana tekosyy uuden tuoksun hankintaan! Millaisia ovat tämän vuoden uutuustuoksut? 

Jos rakastat kesää ja sen hyvästeleminen tuntuu vaikealta, pidä se luonasi Gucci Flora Gorgeous Gardenia -tuoksun muodossa. Tämän upean hedelmäisen kukkaistuoksun pullo on kerrassaan ihastuttava, eikä olisi ihme, vaikka hankkisit tuoksun pelkästään pullon vuoksi! 

Myös Armani on tuonut markkinoille intensiivisemmän tuoksun, johon on ihana kietoutua syksyn viileydessä. Uutuuksien joukosta löytyy myös kukkaistuoksu My Way Intense, jonka pohjatuoksussa on santelipuun lämmintä aistillisuutta. Tuoksu saa sinut tuntemaan itsesi viehättäväksi ja karismaattiseksi.

Entä mitä muita tuoksuja on tullut markkinoille vuonna 2021? Esimerkiksi ylellinen unisex-tuoksu M. Micallef Verseau, jossa sitrushedelmien tuoksu yhdistyy muskottipähkinän, orvokin, kashmirpuun ja nahan vivahteisiin. Todella erityinen tuoksu korostaa takuuvarmasti vetovoimaasi, olitpa mitä sukupuolta hyvänsä. 

Vinkkimme miehen syystuoksuksi on – mikäpä muukaan kuin Burberry Hero. Näyttelijä Adam Driver juoksemassa rannalla ilman paitaa tuoksun mainoksessa on toki pysäyttävä näky, mutta aivan yhtä pysäyttävä on myös itse tuoksu! Puuvivahteinen ja samalla raikas tuoksu antaa miehelle kuin miehelle kaivattua itsevarmuutta. 

Vielä viimeinen vinkki: Mitä ikinä syksyiset kauneudenhoitorituaalisi pitävätkään sisällään, miellyttävämpiä niistä tekee huonetuoksu, kuten Souletto Primera Reed Diffuser. Se täyttää huoneen hurmaavalla kookoksen, hunajan ja vaniljan tuoksulla, joka luo kotiin intiaanikesän ihanan tunnelman. 

Tuotteet

Lue lisää