Mine põhisisu juurde

Discovery Box Notino: löydä se oikea ja ihastu!

7.6.2023

Jana Potuznik

Lukeminen vie 3 minuuttia

Tai oikeammin: löydä ne oikeat ja ihastu! Me pidämme tuoksuista. Sen oikean, ensinuuhkaisulla mukanaan vievän tuoksun löytäminen voi olla yhtä vaikeaa kuin elinikäisen rakkauden löytäminen. Discovery Box Notino auttaa sinua juuri oikean tuoksun löytämisessä!

Yllätys, johon ihastut

Ihana yllätys on itselle annettu tuoksuva lahja aivan tavallisena päivänä. Se on silkkaa hemmottelua. Se on myös loistava tapa testailla eri tuoksuja, jos et osaa valita tuoksua nopeasti. Discovery Box Notino, josta löydät viisi tuoksunäytettä, antaa sinulle mahdollisuuden miettiä valintaasi juuri niin pitkään kuin haluat – tai ainakin siihen asti, kunnes näytepakkaus on tyhjä.

Tee tuoksun valinnasta hauskaa leikkiä

Toimi näin: Valitse Discovery Box Notino -sivun vasemman yläkulman valikosta Tuoksut ja sukella ylellisten tuoksujen maailmaan. Saat haluamasi määrän tuoksuja kotiin toimitettuna todella edulliseen hintaan (jokaisen pakkauksen hinta on alle 10,00 €). 

Discovery Boxin voit valita mittatilauksena – settejä löytyy arkeen ja juhlaan, niin naisille kuin miehille. Kun klikkaat unisex boxeja, löydät pakkauksen, jossa on sekä naisille että miehille sopivia tuoksuja. Pakkaukset voi jaotella myös brändien perusteella: valittavissasi ovat esimerkiksi ArmaniNovellista ja Prada. Voit myös tilata tuotteita lempiainesosiesi ja tuoksunuottien (kukat, hedelmät, itämaiset, veden tuoksut) perusteella.

Rakastatko kokeiluja? Kokeillaan

Discovery Box on tarkoitettu myös vapaudesta nauttiville tuoksujen ystäville, jotka eivät halua pysyä uskollisina vain yhdelle tuoksulle. Se sopii loistavasti myös niille, jotka haluavat leikitellä tuoksuilla. Valitse joka tilanteeseen eri tuoksu oman mielialasi, olosuhteiden ja fyysisen kuntosi mukaan. Tilanteeseen, jossa ulkona on koiranilma ja mieliala on maassa, sopii erilainen tuoksu kuin treffeille lähtiessä tai kun endorfiinit kuohuvat maratontreenien jäljiltä.

Discovery Box on myös erinomainen mahdollisuus kokeilla tuoksujen yhdistämistä. Toisinaan parhaan tuoksun voi loihtia sekoittamalla eri parfyymeja, jotka täydentävät ja korostavat toisiaan. 

Lahjat ja tuoksut matkalle

Tuoksut ovat yksi suosituimmista lahjoista. Mutta miten tehdä oikea valinta? Onko lahjan saajalla itselläänkin vaikeuksia valita suosikeistaan? 

Tuoksuva Discovery Box auttaa myös siinä! Tuoksunäytteet on lisäksi pakattu todella kauniisti. Niitä voi myös hyödyntää matkoilla, joille voi pakata mukaan useammankin tuoksun. Tuoksu raikkaalta aamiaisella ja viettelevältä illalla!

Löydä kosmetiikan maailma

Joko olet valinnut? Entä tilannut? Avaa Discovery Box Notino -välilehti, jossa valittavissasi on esimerkiksi erilaisia kosmetiikkapaketteja. Niiden avulla voit kokeilla myös täysin uusia tuotteita eturivin brändeiltä, joita ovat esimerkiksi Collistar ja Lancôme.