Mine põhisisu juurde

Kuumat deitit? Tiedämme miten tehdä illasta onnistunut

1.2.2023

Jana Potuznik

Lukeminen vie 3 minuuttia

Täydellinen kampaus, upea asu ja siinä kaikki? Kun olet lähdössä treffeille, etenkin sellaisille, joilla SE saattaa tapahtua, on huolellisempi valmistautuminen tarpeen. Keskity säteilevään hymyyn, raikkaaseen hengitykseen, täydelliseen tuoksuun, kuiviin kainaloihin, intiimihygieniaan ja sitten… täytyy vain uskaltaa nauttia unohtumattomasta illasta!

Läheisyys alkaa kehonkielestä

Deittailu, viettely, keimailu… Kun ensitreffit ovat ohi ja tiedät niiden tärkeimpien olevan lähellä, niiden, joilla SE tapahtuu, on vastuullisen raskauden ehkäisyn lisäksi tärkeintä varmuus siitä, että molemmilla on hyvä olla. Jos tunnet todella haluavasi ja toisen ihmisen kehonkieli, eleet ja hymy kertovat hänen haluavan samaa, lähdetään valmistautumaan näille tärkeille treffeille. 

Täydellinen hymy ja raikas hengitys

Jos vilkaisu Häneen saa silmäsi säteilemään, huolehdi myös säteilevästä hymystä. Älä epäröi valkaista hampaitasi hellävaraisesti kotona, tai käytä vaikka tilaisuutta hyväksesi ja käy suuhygienistillä, sekä sujauta laukkuusi tai reppuusi suusuihke. Monet tärkeät deitit alkavat illallisella, eikä ruoalta lemahtava hengitys ole seksikästä edes pitkässä suhteessa, romanttisista tapaamisista puhumattakaan. Eikä purukumille aina välttämättä ole aikaa.

Nopea suun raikastaminen

Älä anna jännityksen voittaa

Tärkeinä hetkinä myöskään hermot eivät saa pettää. On selvää, että odotukset ja halu ovat voimakas sekoitus, mutta on tärkeää pitää hermot kurissa. Joskus liian suuri jännitys saattaa saada hien virtaamaan korvienkin takaa. Nyt jos koskaan on aika luottaa antiperspiranttiin. Treffeille lähtiessä voit unohtaa deodorantit, jotka eivät estä hikoilua, vaan ainoastaan peittävät sitä kevyesti.

Parhaat antiperspirantit molemmille

Huolellinen intiimihygienia

Hikoilu voi yltää myös intiimeihin paikkoihin. Pari tuntia romanttisella illallisella riittää, eikä pakkanen ikkunan takana enää tunnu missään. Raikas tunne intiimialueella on yhtäkkiä mennyttä. Monta juttua voi hoidella kotona, perinteisellä intiimihygienialla suihkussa tai sen jälkeen. Mutta raikas olo täytyy jotenkin varmistaa myös silloin, kun kainouden rippeiden myötä heität pois viimeisenkin vaatekappaleen. 

Miten raikastaa intiimialueet

Tuoksu kertoo kuka olet

Tuoksun valinta tärkeille deiteille ei saa olla hakuammuntaa. Jos haluat tuntea olosi mukavaksi, valitse tuoksu, johon olet tottunut. Ei ole mitään hirveämpää kuin päänsärky uudesta tuoksusta, jota halusit kokeilla mutta jonka kanssa et ole vielä sinut. Myöskään kumppanisi päätä ei saisi särkeä, siis käytä tuoksua maltillisesti. Haluat tuoksullasi kutsua toisen kurkottamaan erittäin, erittäin… lähelle. Et suinkaan muodostaa sen avulla ympärillesi läpitunkematonta verhoa. 

Seksikkäät tuoksut naisille ja miehille

Anna aikaa…

Parempi olla kiirehtimättä. Nopea toimintaa kiehtoo – toisinaan. Mutta vasta sitten, kun olette ensin antaneet toisillenne rauhassa tilaa ja ennen kaikkea tutustuneet kunnolla. Alkaneet luottaa toisiinne. Sillä vasta sitten tavallisesta seksistä löytyy aito intiimiys, läheisyys sekä fyysinen rakkaus. Mutta ehkäpä jo tiedät tämän kaiken... 

Joka tapauksessa: Nauti kuumista deiteistäsi täysin siemauksin. Anna toisen hemmotella itseäsi ja hemmottele takaisin. Nyt osaat jo valmistautua.