Mine põhisisu juurde

Kerromme 6 yksinkertaista vaihetta, joiden avulla loihdit itsellesi Glazed Donut Skin -ihon ja mehukkaat huulet

20.9.2023

Iva Davies

Lukeminen vie 4 minuuttia

Tee ihostasi yhtä säteilevä kuin donitsin kuorrutus! Mehukkaat huulet korostavat persoonallisuuttasi ja antavat itsevarmuutta. Innostu uudesta ihonhoitomenetelmästä, josta TikTok villiintyi Hailey Bieberin johdolla.

Glass skin eli lasi-iho on uusin TikTok-trendi: Mikä on Glass- ja Glazed skin -menetelmien ero? Glass skin -lookissa pyritään täydellisyyteen erilaisten meikkituotteiden ja kymmenien eri vaiheiden avulla. Glazed skin taas tarkoittaa lähinnä ihon hemmottelua sen luontaisia ominaisuuksia tukemalla. Tässä menetelmässä tuotteitakin on paljon vähemmän. Miten sitten saat ihon, joka kiiltää kuin donitsin kuorrutus?

   1. Puhdista iho kahteen kertaan

Glass skin -menetelmän tavoin kasvojen huolellinen puhdistaminen on kaiken perusta. Käytä ensin rasvaisempaa puhdistusainetta, kuten Estée Lauder Advanced Night Repair Micro Cleansing Balm -balsamia, joka liuottaa iholta meikin, aurinkosuojan ja muut epäpuhtaudet. Käytä sen jälkeen puhdistusmaitoa, -geeliä tai -vaahtoa. Origins Plantscription™ Anti-aging Cleanser viimeistelee ihonpuhdistuksen ja tekee ihosta heleän.

   2. Kosteuta ihoa

Aloita kosteuttamalla iho. Tässä vaiheessa tärkeimpiä ovat kosteuttavat kasvosuihkeet tai esimerkiksi kosteuttava ja ihon suojakerrosta vahvistava Estée Lauder Micro Essence Treatment Lotion-voide. Levitä voidetta kasvoille vanulapulla tai ota muutama tippa kämmenelle ja hiero iholle.

Glazed skin -menetelmän voit toteuttaa myös näillä tuotteilla

   3. Heleytä ihoa 

Kosteutettu iho on myös heleä. Käytä sen vuoksi hyaluronihappoa sisältäviä tuotteita. Lisää heleyttä saat C-vitamiinista, jota sisältää esimerkiksi Origins GinZing™ Into The Glow Brightening Serum. Levitä sitä kostealle iholle, jotta hyaluronihappo voi sitoa itseensä mahdollisimman paljon vettä. Ihostasi tulee ihanan mehukkaan näköinen.

   4. Rasvaa iho

Jotta ihosi näyttäisi kauniin heleältä, käytä rasvaista voidetta tai ihoöljyä. Kokeile esimerkiksi ylellistä Darphin 8-Flower Nectar -ihoöljyä. Ihostasi tulee sametinpehmeä ja ihanan tuoksuinen. Öljy ei myöskään tuki ihohuokosia. Jos iho tuntuu kovin rasvaiselta, anna öljyn vaikuttaa 10 minuuttia ja pyyhi se sitten varovasti pois kasvopaperilla.

Vinkki: Jos sinulla on rasvoittuva iho, vältä kaikkein rasvaisimpia tuotteita ja elävöitä ihoa kevyemmillä tuotteilla, kuten geelillä, seerumilla tai kasvosuihkeella. Sama tulos!

   5. Suojaa iho

Myös Glazed skin -iho on suojattava auringolta. Rasvaa iho aamuisin huolellisesti. Kasvoille tarkoitettu kevyt Darphin Soleil Plaisir Face SPF50 -aurinkovoide suojaa UVA- ja UVB-säteiltä ja tekee ihosta ihanan heleän. Muista, että saat sopivan määrän voidetta putkilosta sormenpäähän yhdellä puristuksella. 

   6. Ja nyt vuorossa ovat huulet

Kun kasvosi ovat kosteutetut ja heleät, kosteuta myös kuivia ja halkeilevia huulia. Niitä kannattaa kuoria säännöllisesti, kosteuttaa huulinaamioiden avulla sekä rasvata huulibalsamilla tai -öljyllä. Tehokas huuliseerumi on esimerkiksi yöksi huuliin jätettävä Estée Lauder Pure Color Envy Nighttime Rescue Lip Oil-Serum, joka tekee huulistasi aamulla silkinpehmeät ja ravitut. 

Nyt tiedät, miten saat Glazed skin -ihon. Ennen kuin kokeilet, katso opasvideomme, josta näet jokaisen vaiheen.