Paras kuivashampoo: valitse juuri se oikea

2. marraskuuta 2020Notino
Kesällä hiukset latistuvat kuumuudessa jo muutamassa tunnissa, ja lomamatkalle matkalaukkuun pakataan vain välttämättömiä tavaroita - nyt on siis juuri oikea aika kokeilla, mitkä ovat parhaat kuivashampoot!

 

Paras kuivashampoo vaaleille hiuksille: Schwarzkopf Professional Osis+ Boho Rebel

Schwarzkopf Professional Osis+ Boho Rebel raikastaa ihanasti kaikkia vaaleita, vaalennettuja, raidoitettuja tai harmaita hiuksia. Kauniisti tuoksuva shampoo poistaa epäpuhtaudet, keventää, antaa volyymiä ja tekee hiuksista vastapestyn näköiset. 300 ml:n lisäksi tarjolla on myös 100 ml:n pakkaus, joka sopii loistavasti töihin tai lomalle.

Paras kuivashampoo matkoille: Batiste Fragrance Original

Yhden pienimmistä pakkausko'oista tarjoaa Batiste (vain 50 ml!). Batiste Fragrance Original sopii sitä paitsi kaikille hiustyypeille eli myös miehille. Tuotteen hinta-laatusuhde on kuivashampoiden huippua. Nopea käyttö, nopea vaikutus ja raikkaat hiukset, joita ei tarvitse pestä vielä pitkään aikaan.

Paras volyymiä antava kuivashampoo: L’Oréal Paris Magic Shampoo Tropical Splash

Jos hiuksesi ovat hennot, helposti latistuvat tai rasvoittuvat, juuri sinulle on tarkoitettu L'Oréal Paris Magic Shampoo Tropical Splash. Eksoottisilta hedelmiltä ja keltaisilta freesioilta tuoksuva kuivashampoo antaa hiuksille välittömästi volyymiä ja poistaa riisijauheen ansiosta liiallisen rasvan ja epäpuhtaudet.

Lue lisää