Parhaat partaöljyt

23. lokakuuta 2020Notino

Runsas, huoliteltu parta kuuluu viime vuosien miesten trendeihin. Herrojen leualla ei yksinkertaisesti tule olla vain muutama kevyt haiven, vaan paljon enemmän. Mikään ei kuitenkaan tule ilmaiseksi, ja runsaasta parrasta on pidettävä huolta yhtä säännöllisesti kuin esimerkiksi hampaista. Korvaamaton apu parranhoitoon löytyy laadukkaista partaöljyistä.

Miksi käyttää partaöljyä

Jos pohdit, millä pehmentää partaasi, partaöljy on oikea vastaus. Partaöljyn avulla parran hoito ja muotoilu sujuu helpommin, ja ravitseva ja kasvua edistävä öljy antaa terveen kiillon jokaiselle parralle, myös harmaantuvalle. Bonuksena on miellyttävä tuoksu, joka ei varmasti jää naisilta huomaamatta.

Vähemmän on enemmän

Käytä partaöljyä hillitysti – on paljon helpompaa lisätä tuotetta päivän mittaan kuin tehdä parrasta rasvainen heti aamusta. Lämmitä pari kolme tippaa tuotetta kämmenissä ja hiero öljy partaan – ensiksi poskille, sitten leualle ja viimeiseksi viiksiin. Jos partasi on pitkä, lisää muutama tippa lisää. Viimeistele hoito kampaamalla parta.

Kuinka usein käyttää partaöljyä?

Onko ihosi kuiva ja partasi jäykkä? Sellaisessa tapauksessa on parasta tarttua öljypulloon joka aamu. Jos ihosi rasvoittuu helposti, käytä öljyä kerran kahdessa tai kolmessa päivässä. Muista, että mikä tahansa parranhoitotuote on pestävä illalla pois puhdistusgeelillä ja lämpimällä vedellä hieroen hellävaraisesti, jotteivät ihohuokoset tukkeudu.

Top 8 parasta partaöljyä

  1. Hawkins & Brimble Natural Grooming Elemi & Ginseng imeytyy nopeasti ja vaikuttaa syvällä ihossa, jossa se korjaa vaurioituneita karvatuppeja, ravitsee ja estää kosteuden haihtumista.
  2. Bulldog Original sopii etenkin ongelmalliselle iholle. Aloe vera ja teepuuöljy uudistavat ihoa ja ehkäisevät aknen syntymistä.
  3. DANDY Beard Oil kuuluu arganöljyn ansiosta parhaisiin parran kasvua edistäviin öljyihin. Kun täydennät hoidon kevyellä hieronnalla, partasi alkaa kasvaa kuin villitty.
  4. Captain Fawcett Beard Oil -öljyä suositellaan vaativille ja kiireisille miehille, jotka etsivät sekä parralle että iholle kosteutta, ravintoa ja tuoksua antavaa tuotetta.
  5. Apothecary 87 Vanilla & Mango taltuttaa tehokkaasti kurittoman parran.
  6. L’Oréal Paris Barber Club hoitaa tehokkaasti huoliteltua pidempää partaa. Tuote imeytyy nopeasti, pehmentää ihoa eikä jätä rasvaista tunnetta.
  7. TONI&GUY Men ravitsee ja kosteuttaa, mutta estää myös ihoa ärsyyntymästä ja lievittää epämiellyttävää raapimista aiheuttavaa kutinaa.

Lue lisää