Mine põhisisu juurde

Estée Lauder Double Wear: täydellinen meikkivoide koko päiväksi

28.8.2023

Iva Davies

Lukeminen vie 2 minuuttia

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place -meikkivoide on pysynyt myydyimpien meikkivoiteiden listan kärkisijoilla jo vuodesta 1997 saakka, jolloin se tuotiin markkinoille. Eikä ihme, sillä tämä pitkäkestoinen, mattapintainen meikkivoide ei petä missään olosuhteissa, vaan saa ihosi näyttämään upealta koko päivän ja yön.

Itseluottamusta lisäävä meikkivoide

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place -meikkivoide tunnetaan poikkeuksellisesta peittävyydestään ja pitkästä kestostaan, jonka vertaista saa hakea. Meikkivoide on suunniteltu peittämään kaikki ihon virheet, tasoittamaan sen sävyä ja antamaan sille silkkisen mattapinnan. Tuote kestää ongelmitta hikeä, kuumuutta ja kosteutta. 

Kaiken kaikkiaan luotettava, rasvaton pohja täydelliseen lookiin, joka ei haalistu, ei leviä eikä tarvitse jatkuvaa peilistä varmistelua. Itseluottamusta yhdessä pullossa, olitpa sitten menossa toimistolle, treffeille tai kuumaa kesäiltaa viettämään. Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place turvaa aina selustasi ja takaa heleän ihon, joka pysyy raikkaana ja täydellisenä aamusta iltaan. a.  

Valitse sävysi

Sävyt, jotka sopivat kaikille

Jos meikkivoiteen täydellisen sävyn löytäminen on joskus tuottanut vaikeuksia, Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place -meikkivoiteen uskomattomat 55 erilaista sävyvaihtoehtoa ratkaisevat ongelman. Täydellisen meikkivoiteen valinta onnistuu, olipa ihosi pohjasävy sitten viileä, lämmin tai neutraali. 

Tämä meikkivoide sulautuu täydellisesti ihoosi korostaen samalla luonnollista kauneuttasi. Kun levität meikkivoiteen iholle, sen väri pysyy samana meikinpoistoon saakka. Enää et siis joudu pelkäämään, että meikkivoide muuttuu päivän aikana harmahtavaksi tai oranssiksi. Lisäksi et tunne sitä lainkaan kasvoillasi, etkä joudu korjailemaan sitä päivän aikana.

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place on siis jokaiseen tilanteeseen ja jokaiselle ihon sävylle sopiva meikkivoide. Kokeiletko sinäkin?