BiodermaAtoderm Intensive Gel Moussant Ravitseva Vaahtoava Geeli Erittäin kuivalle Herkälle ja Atooppiselle iholle

Bioderma Atoderm Intensive Gel Moussant Ravitseva Vaahtoava Geeli Erittäin kuivalle Herkälle ja Atooppiselle iholle
Bioderma Atoderm Intensive Gel Moussant Ravitseva Vaahtoava Geeli Erittäin kuivalle Herkälle ja Atooppiselle iholle
Erikoistarjoukset
500 ml
12,90

Varastossa | Koodi: BIR1801
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 10.12.2021
UPS Air Mail
huomenna torstai 2.12.2021

Kuiva, herkkä ja atooppinen iho kärsii kutinan ja kirvelyn kaltaisista epämiellyttävistä reaktioista. Siksi onkin tärkeää valita oikeanlainen keino vaivojen lieventämiseksi. Ravitseva Bioderma Atoderm Intensive -vaahtogeeli ei kuivata ihoa ja palauttaa sille miellyttävän tunteen.

Ominaisuudet:

  • puhdistaa täydellisesti kuivattamatta ihoa samalla
  • vahvistaa ihon suojakerrosta
  • vähentää kutinan ja kirvelyn tunnetta
  • sopii myös vauvoille 

Pääainesosat:

  • PP-vitamiini
  • kookosöljy
  • kupari- ja sinkkisulfaatti
  • ei sisällä saippuaa eikä hajusteita

Käyttö:
Käytä kostutettuun ihoon, huuhtele ja kuivaa hellävaraisesti.

Tuotteen täydellinen koostumus

AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, LAURYL GLUCOSIDE, PEG-200 HYDROGENATED GLYCERYL PALMATE, DISODIUM EDTA, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, SODIUM CHLORIDE, ZINC SULFATE, COPPER SULFATE, NIACINAMIDE, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE. Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ominaisuudet

Ihotyyppi
Herkkä, kuiva, atooppinen ihottuma
Bioderma dermokosmetiikka perustuu ihon ja sen biologisten mekanismien tuntemiseen. Tämä tieteellinen lähestymistapa takaa tuotevalmisteet, jotka on kohdistettu eri ihotyypeille ja ihon erilaisille tarpeille. Bioderman kosmetiikka ei sisällä iholle haitallisia aineosia, kuten parabeeneja, ftalaatteja tai formaldehydejä. Jokaisen tuotteen koostumus perustuu kokonaan puhtaisiin aktiivisiin ainesosiin, jotka on löydetty ihosta – tämä takaa, että iho sietää Bioderman tuotteita täydellisesti. Jokainen ihonhoitotuote on tarkasteltu kliinisessä tutkimuksessa, ja se on luotu dermatologian, allergologian ja toksikologian asiantuntijoiden valvonnassa. Perustamisestaan lähtien vuonna 1970, brändi on kehittänyt useita patentteja, esimerkiksi Bioderma Sensibio – Bioderman misellivesi – oli historian ensimmäinen puhdistusvesi ja nykyäänkin se on yksi suosituimmista. Bioderma Sébium -sarja taas sisältää patentoidun Fluidactiv-kompleksin, joka torjuu tehokkaasti kaikki rasvaisen ja ongelmaisen ihon merkit. Brändin tuotevalikoima sisältää hienostuneet ihonhoitotuotteet koko vartalolle. Tärkeää on, että Bioderma ei tarjoa vain väliaikaista helpotusta, vaan se hoitaa suoraan ongelman syytä. Varmista, että ihosi saa täydellisen hoidon!