BiodermaPhotoderm After Sun SOS Intensiivinen Rauhoittava Sumu Auringonoton Jälkeen

Bioderma Photoderm After Sun SOS Intensiivinen Rauhoittava Sumu Auringonoton Jälkeen
Bioderma Photoderm After Sun SOS Intensiivinen Rauhoittava Sumu Auringonoton Jälkeen
125 ml
15,60

Varastossa | Koodi: BIR1517
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
keskiviikko 8.12.2021
UPS Air Mail
huomenna tiistai 30.11.2021

After sun -tuote auttaa auringosta rasittunutta ihoa palautumaan ja rauhoittumaan.

Ominaisuudet:

  • kosteuttaa intensiivisesti
  • viilentää
  • rauhoittaa ihoa auringonoton jälkeen
  • tuote on hypoallergeeninen
  • hoitaa ja uudistaa

Käyttöohjeet:
Oltuasi auringossa levitä kevyesti ja tasaisesti koko vartalon puhtaalle iholle. Anna tuotteen imeytyä, älä pyyhi pois.

Tuotteen täydellinen koostumus

AQUA/WATER/EAU, DIPROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, METHYLPROPANEDIOL, SQUALANE, PROPYLHEPTYL CAPRYLATE, GLYCYRRHETINIC ACID, ETOIN, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, SODIUM PCA, TOCOPHEROL, CETEARETH-20, HYDROGENATED PALM GLYCERIDE, CYCLOMETHICONE, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, CETEARETH-12, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, XANTHAN GUM, CELLULOSE GUM, PENTYLENE GLYCOL, CETEARYL ALCOHOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, DIMETHICONE, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, DISODIUM EDTA, NITROGEN, FRAGRANCE (PARFUM). Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Tärkeä huomio

Apply the sunscreen product before exposure. Re-apply frequently to maintain protection, especially after perspiring, swimming or towelling. Over-exposure to the sun is a serious health threat. Keep babies and young children out of direct sunlight.
Koko teksti

Ominaisuudet

Pakkaustyyppi
Suihke
Ihotyyppi
kaikille ihotyypeille
Bioderma dermokosmetiikka perustuu ihon ja sen biologisten mekanismien tuntemiseen. Tämä tieteellinen lähestymistapa takaa tuotevalmisteet, jotka on kohdistettu eri ihotyypeille ja ihon erilaisille tarpeille. Bioderman kosmetiikka ei sisällä iholle haitallisia aineosia, kuten parabeeneja, ftalaatteja tai formaldehydejä. Jokaisen tuotteen koostumus perustuu kokonaan puhtaisiin aktiivisiin ainesosiin, jotka on löydetty ihosta – tämä takaa, että iho sietää Bioderman tuotteita täydellisesti. Jokainen ihonhoitotuote on tarkasteltu kliinisessä tutkimuksessa, ja se on luotu dermatologian, allergologian ja toksikologian asiantuntijoiden valvonnassa. Perustamisestaan lähtien vuonna 1970, brändi on kehittänyt useita patentteja, esimerkiksi Bioderma Sensibio – Bioderman misellivesi – oli historian ensimmäinen puhdistusvesi ja nykyäänkin se on yksi suosituimmista. Bioderma Sébium -sarja taas sisältää patentoidun Fluidactiv-kompleksin, joka torjuu tehokkaasti kaikki rasvaisen ja ongelmaisen ihon merkit. Brändin tuotevalikoima sisältää hienostuneet ihonhoitotuotteet koko vartalolle. Tärkeää on, että Bioderma ei tarjoa vain väliaikaista helpotusta, vaan se hoitaa suoraan ongelman syytä. Varmista, että ihosi saa täydellisen hoidon!