BiodermaPhotoderm Autobronzant Itseruskettava Suihke Herkälle Iholle

2×
Bioderma Photoderm Autobronzant Itseruskettava Suihke Herkälle Iholle
Bioderma Photoderm Autobronzant Itseruskettava Suihke Herkälle Iholle
150 ml
17,50

Varastossa | Koodi: BIR0578
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 3.12.2021
UPS Air Mail
tiistai 30.11.2021

Etsitkö kosteuttavaa itseruskettavaa tuotetta, jonka avulla saat luonnollisen päivetyksen ympäri vuoden? Bioderma Photoderm Autobronzant antaa iholle luonnollisen pronssisen sävyn ja kosteuttaa ja ravitsee sitä. Kaiken lisäksi se päivettää ihon ilman auringon apua.

Ominaisuudet:

  • helppo ja miellyttävä käyttää, myös ylösalaisin
  • ainutlaatuisen diffuusiojärjestelmänsä ansiosta tuotetta ei tarvitse hieroa
  • levittyy tasaisesti, eikä jätä iholle läiskiä
  • miellyttävä hypoallergeeninen hajuste

Pääainesosat:

  • Glyseriini
  • ksylitoli
  • DHA

Käyttö:
Levitä ohut kerros noin 20 cm:n etäisyydeltä puhtaalle ja täysin kuivalle iholle. Vältä silmiä. Värin kesto riippuu tuotteen määrästä ja käyttötiheydestä.

Tuotteen täydellinen koostumus

AQUA/WATER/EAU, DIMETHYL ETHER, GLYCERIN, PENTYLENE GLYCOL, DIHYDROXYACETONE, TRIDECETH-9 PGAMODIMETHICONE, ECTOIN, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, TRIDECETH-12, SODIUM METABISULFITE, LACTIC ACID, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 628]. Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Tärkeä huomio

Apply the sunscreen product before exposure. Re-apply frequently to maintain protection, especially after perspiring, swimming or towelling. Keep babies and young children out of direct sunlight. Over-exposure to the sun is a serious health threat.
Koko teksti

Ominaisuudet

Pakkaustyyppi
Suihke
Ihotyyppi
Herkkä
Bioderma dermokosmetiikka perustuu ihon ja sen biologisten mekanismien tuntemiseen. Tämä tieteellinen lähestymistapa takaa tuotevalmisteet, jotka on kohdistettu eri ihotyypeille ja ihon erilaisille tarpeille. Bioderman kosmetiikka ei sisällä iholle haitallisia aineosia, kuten parabeeneja, ftalaatteja tai formaldehydejä. Jokaisen tuotteen koostumus perustuu kokonaan puhtaisiin aktiivisiin ainesosiin, jotka on löydetty ihosta – tämä takaa, että iho sietää Bioderman tuotteita täydellisesti. Jokainen ihonhoitotuote on tarkasteltu kliinisessä tutkimuksessa, ja se on luotu dermatologian, allergologian ja toksikologian asiantuntijoiden valvonnassa. Perustamisestaan lähtien vuonna 1970, brändi on kehittänyt useita patentteja, esimerkiksi Bioderma Sensibio – Bioderman misellivesi – oli historian ensimmäinen puhdistusvesi ja nykyäänkin se on yksi suosituimmista. Bioderma Sébium -sarja taas sisältää patentoidun Fluidactiv-kompleksin, joka torjuu tehokkaasti kaikki rasvaisen ja ongelmaisen ihon merkit. Brändin tuotevalikoima sisältää hienostuneet ihonhoitotuotteet koko vartalolle. Tärkeää on, että Bioderma ei tarjoa vain väliaikaista helpotusta, vaan se hoitaa suoraan ongelman syytä. Varmista, että ihosi saa täydellisen hoidon!