Bioderma Sébium Gel Moussant Puhdistava Geeli Rasvaiselle Ja Yhdistelmä-Iholle

1×
Bioderma Sébium Gel Moussant Puhdistava Geeli Rasvaiselle Ja Yhdistelmä-Iholle
Bioderma Sébium Gel Moussant Puhdistava Geeli Rasvaiselle Ja Yhdistelmä-Iholle
200 ml
10,90

Koodi: BIR0594 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
keskiviikko 19.5.2021
UPS Air Mail
Not allowed

Kuvaus Bioderma Sébium Gel Moussant
Ominaisuudet

Bioderma Sébium Gel Moussant -puhdistusgeeli on tarkoitettu sekaihon ja rasvoittuvan ihon tehokkaaseen ja samalla hellävaraiseen puhdistukseen. Puhdistusgeeli ei sisällä ärsyttäviä ainesosia eikä saippuaa, minkä ansiosta iho sietää sitä erinomaisen hyvin.

Bioderma Sébium Gel Moussant -puhdistusgeeli puhdistaa ihon ja tukkeutuneet ihohuokoset täydellisesti ja poistaa iholta ylimääräisen talin.

Ominaisuudet:

  • puhdistaa ihon hellävaraisesti
  • säätelee talineritystä
  • sopii myös parranajoon

Tärkeimmät ainesosat:

  • sinkkisulfaatti – rauhoittaa ihoa ja edistää sen palautumista
  • kuparisulfaatti – rauhoittaa ihoa ja edistää kollageenin tuotantoa
  • neidonhiuspuu
  • miellyttävä tuoksu
  • ei sisällä saippuaa

Käyttö:
Levitä puhdistusgeeliä aamulla ja illalla kostealle iholle ja vaahdota. Huuhtele kasvot huolellisesti ja kuivaa iho.

Ominaisuudet

Koostumus
geeli
Ihon tyyppi
öljyinen, yhdistelmä
Vaikutukset
Aknea Ehkäisevä

Tietoja brändistä Bioderma

Bioderma dermokosmetiikka perustuu ihon ja sen biologisten mekanismien tuntemiseen. Tämä tieteellinen lähestymistapa takaa tuotevalmisteet, jotka on kohdistettu eri ihotyypeille ja ihon erilaisille tarpeille. Bioderman kosmetiikka ei sisällä iholle haitallisia aineosia, kuten parabeeneja, ftalaatteja tai formaldehydejä. Jokaisen tuotteen koostumus perustuu kokonaan puhtaisiin aktiivisiin ainesosiin, jotka on löydetty ihosta – tämä takaa, että iho sietää Bioderman tuotteita täydellisesti. Jokainen ihonhoitotuote on tarkasteltu kliinisessä tutkimuksessa, ja se on luotu dermatologian, allergologian ja toksikologian asiantuntijoiden valvonnassa. Perustamisestaan lähtien vuonna 1970, brändi on kehittänyt useita patentteja, esimerkiksi Bioderma Sensibio – Bioderman misellivesi – oli historian ensimmäinen puhdistusvesi ja nykyäänkin se on yksi suosituimmista. Bioderma Sébium -sarja taas sisältää patentoidun Fluidactiv-kompleksin, joka torjuu tehokkaasti kaikki rasvaisen ja ongelmaisen ihon merkit. Brändin tuotevalikoima sisältää hienostuneet ihonhoitotuotteet koko vartalolle. Tärkeää on, että Bioderma ei tarjoa vain väliaikaista helpotusta, vaan se hoitaa suoraan ongelman syytä. Varmista, että ihosi saa täydellisen hoidon!

Arvostelu Bioderma Sébium Gel Moussant1