Bioderma Sensibio H2O Misellivesi Herkälle Iholle Jakelulaitteella

Bioderma Sensibio H2O Misellivesi Herkälle Iholle Jakelulaitteella
Bioderma Sensibio H2O Misellivesi Herkälle Iholle Jakelulaitteella
Erikoistarjoukset
500 ml
13,00

Koodi: BIR1889 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
keskiviikko 19.5.2021
UPS Air Mail
Not allowed

Kuvaus Bioderma Sensibio H2O
Ominaisuudet

Luota alkuperäisiin klassikkotuotteisiin. Puhdistava Bioderma Sensibio H2O -misellivesi sisältää yhdistelmän tehokkaita ainesosia, jotka on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Se ei vain poista tehokkaasti vedenkestävää meikkiä vaan myös rauhoittaa ja raikastaa ihoa kurkku-uutteen ansiosta.

Ominaisuudet:

  • puhdistaa ihon ja poistaa meikin täydellisesti
  • rauhoittaa ja raikastaa ihoa
  • vähentää herkkyyden tunnetta iholla
  • ei vaurioita ihon pH-arvoa
  • on erittäin hellävarainen huolellisesti valittujen puhdistavien ainesosien ansiosta
  • kätevä pumppupullo

Tärkeimmät ainesosat:

  • miselliteknologia
  • kurkku-uute
  • alkoholiton ja hajustamaton

Käyttö:
Puhdista iho ja poista meikki kasvoilta, silmistä ja dekoltee-alueelta aamulla ja illalla miselliveteen kastetulla vanulapulla. Kuivaa iho hellästi. Älä huuhtele. Levitä sen jälkeen iholle Bioderma Sensibio -sarjan kasvovoidetta.

Ominaisuudet

Ihon tyyppi
Herkkä
Vaikutukset
Rauhoittava

Tietoja brändistä Bioderma

Bioderma dermokosmetiikka perustuu ihon ja sen biologisten mekanismien tuntemiseen. Tämä tieteellinen lähestymistapa takaa tuotevalmisteet, jotka on kohdistettu eri ihotyypeille ja ihon erilaisille tarpeille. Bioderman kosmetiikka ei sisällä iholle haitallisia aineosia, kuten parabeeneja, ftalaatteja tai formaldehydejä. Jokaisen tuotteen koostumus perustuu kokonaan puhtaisiin aktiivisiin ainesosiin, jotka on löydetty ihosta – tämä takaa, että iho sietää Bioderman tuotteita täydellisesti. Jokainen ihonhoitotuote on tarkasteltu kliinisessä tutkimuksessa, ja se on luotu dermatologian, allergologian ja toksikologian asiantuntijoiden valvonnassa. Perustamisestaan lähtien vuonna 1970, brändi on kehittänyt useita patentteja, esimerkiksi Bioderma Sensibio – Bioderman misellivesi – oli historian ensimmäinen puhdistusvesi ja nykyäänkin se on yksi suosituimmista. Bioderma Sébium -sarja taas sisältää patentoidun Fluidactiv-kompleksin, joka torjuu tehokkaasti kaikki rasvaisen ja ongelmaisen ihon merkit. Brändin tuotevalikoima sisältää hienostuneet ihonhoitotuotteet koko vartalolle. Tärkeää on, että Bioderma ei tarjoa vain väliaikaista helpotusta, vaan se hoitaa suoraan ongelman syytä. Varmista, että ihosi saa täydellisen hoidon!

Arvostelu Bioderma Sensibio H2O