Biolage RAW

Aito, autenttinen, terveellinen

Sellainen on Biolage-brändin luonnolliseen sarjaan kuuluva Biolage R.A.W. -hiustenhoitoaine. Kaikki tuotteet ovat ympäristöystävällisiä ja pakkaukset sataprosenttisesti kierrätettyä biohajoavaa materiaalia.

R.A.W. tulee sanoista ”real, authentic, wholesome”, ”aito, autenttinen, terveellinen” – kolme sanaa, jotka symboloivat tämän tuotesarjan filosofiaa. ”Aito” tarkoittaa sulfaatittomia, silikonittomia ja parabeenittomia raaka-aineita. ”Autenttinen” tarkoittaa läpinäkyvyyttä, sillä sinä tiedät tarkalleen, mitä jokainen raaka-aine sisältää ja mistä ne ovat peräisin. ”Terveellinen” taas viittaa terveiden ja uskomattoman kauniiden hiusten mukanaan tuomiin etuihin.

Biolage R.A.W.-sarja sisältää tuotteita kaikille hiustyypeille – esimerkiksi Biolage R.A.W. Uplift -sampoo lisää hiuksiisi volyymiä, Biolage R.A.W. Nourish -hoitoaine hoitaa kuivia hiuksia ja Biolage R.A.W. Uplift -savinaamio palauttaa hiustesi kadonneen kauneuden ja elinvoiman.

Biolage R.A.W. on loistava valinta jokaiselle, joka välittää ympäristöstä ja haaveilee täydellisistä hiuksista. Sillä sinunkin hiuksesi haluavat tulla ravituiksi terveellisesti.