Hymyä huuleen: Parhaat valkaisevat hammastahnat

white smile

Kirkkaalla hymyllä voi usein saavuttaa haluamansa ilman sanojakin. Hymy nimittäin kertoo itsevarmuudesta. Mikä avuksi, jos hampaidesi väri ei ole täydellinen? Ratkaisun tuovat valkaisevat hammastahnat! Valitsimme parhaat valkaisevat hammastahnat ja esittelemme seuraavaksi niiden hyödyt.

Millainen on hampaiden luonnollinen väri?

Kenenkään hampaat eivät ole luonnostaan lumenvalkoiset. Modernissa hammaslääketieteessä erotellaan hammasluun eli hampaan alemman kerroksen kolme perusväriä: keltainen, harmaa ja ruskea. Värin voimakkuus perustuu pitkälti hammaskiilteen eli hampaan pintakerroksen paksuuteen, jonka läpi hammasluu kuultaa. Hampaiden väriin voi myös itse vaikuttaa: perusväristä vastaavat geenit, mutta ei-toivottua sävyä aiheuttavat myös tupakointi, huono hampaidenhoito sekä kahvin ja punaviinin nauttiminen.

Valkaiseva hammastahna: loistava ratkaisu!

Huonosti poistettu hammasplakki imee itseensä väriaineita ruoasta ja juomasta, mikä voi tummentaa hampaiden väriä jopa muutamalla sävyllä. Jos tavoittelet muutosta, on ensin opeteltava oikea hampaidenpesutapa. Säännöllinen ja huolellinen hampaidenhoito kotona valkaisevilla hammastahnoilla saa aikaan muutoksen jo muutamassa viikossa. Muista kuitenkin konsultoida hammaslääkäriä ennen hampaiden valkaisua. Vääränlainen valkaisu voi nimittäin vaurioittaa hampaitasi ja ikeniäsi.

Mitä valkaisevat hammastahnat sisältävät?

Valkaisevien hammastahnojen kirkastava vaikutus perustuu pääasiassa hioviin ainesosiin, jotka poistavat hellävaroen pigmenttikertymiä. Hiovat ainesosat ei kuitenkaan sovi esimerkiksi herkille hampaille. Valkaisua edesauttavat myös entsyymit, aktiivihiili (musta hammastahna) ja vetyperoksidi, jota käytetään myös ammattilaisvalkaisussa. Paras valkaiseva hammastahna poistaa pigmenttikertymiä tehokkaasti vaurioittamatta hammaskiillettä. Eri hampaille sopivat kuitenkin eri tuotteet.

Valintamme sinulle: Parhaat valkaisevat hammastahnat

  1. Opalescence Whitening

Kevyesti hiova valkaiseva hammastahna Opalescence Whitening poistaa värikertymät hampaiden pinnalta niin, että hampaiden väri vaalenee kuukaudessa jopa kaksi sävyä. Hammastahna sisältää myös natriumfluoridia, joka auttaa vahvistamaan hammaskiillettä ja edistää kokonaisvaltaisesti suun terveyttä.

  1. Swissdent Extreme

Valkaisevan hammastahnan Swissdent Extreme sisältämä mikronisoitu kalsiumperoksidi vaalentaa hampaiden pinnassa ja hammaskiilteen epätasaisuuksissa olevia pigmenttejä. Hampaiden väriin vaikuttavat myös luonnolliset hedelmäentsyymit papaiini ja bromelaiini, ja ikenien terveyttä edistää koentsyymi Q10. Mielestämme loistava valinta!

  1. My White Secret Toothpaste Classic Mint

Hampaista kirkkaan valkoiset taikova My White Secret Toothpaste Classic Mint -hoitosetti on täydellinen lahja, vaikka haluatkin todennäköisesti pitää sen itselläsi :-). Setti nimittäin sisältää oivan tuoteparin – kaksi valkaisevaa hammastahnaa aamu- ja iltakäyttöön. Aamuisin käytettävällä hammastahnalla on antioksidanttisia vaikutuksia, ja se suojaa hampaita päivän aikana ruoasta ja juomasta kertyviltä pigmenteiltä. Iltaisin käytettävä hammastahna taas puhdistaa hampaat hellävaroen aktiivihiilen voimalla ja vahvistaa hammaskiillettä yön aikana.

  1. White Pearl NanoCare Whitening

Kullankeltaiset hampaat? Ei kiitos. Mutta mitä jos hampaat pestään kullalla? White Pearl NanoCare Whitening -hammastahna sisältää 24 karaatin kullan nanohiukkasia, jotka tekevät suusta raikkaan ja terveen. Kirkkaan hymyn taikoo tehokas, hampaita valkaiseva aktiivihiili, ja propolis sekä vihreä teeuute auttavat hammaskiilteen uudelleen kovettumista.

  1. MEDIBLANC Dental Care White Time Set

Kirkkaan valkoiset hampaat loihtiva hampaidenhoitosetti MEDIBLANC Dental Care White Time Set sisältää kolme ainutlaatuista valkaisevaa hammastahnaa. Kaikista löytyy 100 % luonnollista mineraalia hydroksiapatiittia, joka valkaisee hampaita näkyvästi hiomatta kuitenkaan niiden pintaa. Yhteen hammastahnoista on lisätty myös kamomilla- ja salviauutetta, jotka kiinteyttävät ja rauhoittavat ikeniä. Jos siis luotat luonnon voimaan, tämä setti on selvä valinta sinulle!

  1. My Magic Mud Activated Charcoal

Aktiivihiiltä sisältävä musta valkaiseva hammastahna My Magic Mud Activated Charcoal poistaa ei-toivottuja pigmenttejä tehokkaasti ja puhdistaa samalla hampaat perusteellisesti. Hammastahnan luonnollinen ja fluoriton koostumus poistaa suun bakteerit, ja mintun maku antaa pitkäkestoisen raikkaan hengityksen.

 

Löysitkö näistä oman suosikkisi vai onko sinulla vinkkejä vieläkin kauniimpaan hymyyn? Jaa kokemuksesi kanssamme.