Miten teen kasvohieronnan? Parhaat apuvälineet rypyttömään ihoon

face massage

Laadukas kosmetiikka on välttämätön apu taistelussa ryppyjä vastaan, mutta älä jätä kaikkea sen varaan. Ihonhoitoon tulisi kuulua myös säännöllinen kasvohieronta, jota varten on nykyään saatavilla paljon apuvälineitä. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa, auttaa poistamaan kuona-aineita ja vähentää turvotusta, minkä ansiosta se hoitaa ihoa syvemmältä. Sillä on lukuisia hyötyjä, joiden ansiosta saat odottaa ryppyjen ilmaantumista kauemmin. Neuvomme sinua, kuinka voit suorittaa kasvohieronnan helposti ja tehokkaasti!

Kasvohieronnan perusteet

Jos sinulla ei ole lainkaan kokemusta hieronnasta, on hyvä kysyä neuvoa asiantuntijalta – riippuen siitä, millaisen hieronnan haluat tehdä. Yksinkertaistetun, käsin tehtävän kohottavan hieronnan onnistunut tekemään itsekin.

Hieno uutinen on, että vain parin minuutin hieronta päivittäin riittää. Säännöllisyys on kuitenkin tärkeää, mikäli haluat nauttia tuloksista! Ihoa ei saa hangata kuivana, vaan avuksi täytyy ottaa esimerkiksi kasvoöljy tai seerumi. Voit kokeilla kosteuttavaa KORIKA Korean Heritage -seerumia, jolla on hyaluronihapon ansiosta ikääntymisen merkkejä mainiosti ehkäiseviä vaikutuksia.

Paras aika kosmeettiselle hieronnalle on illalla, sillä yön aikana iho uudistuu ja on seuraavana aamuna täydellisen levännyt. Jos tärkeimpänä tavoitteenasi on kuitenkin turvotuksen vähentäminen, on aamuhieronta viilennetyn apuvälineen kera juuri se, mikä herättää sinut ja ihosi!

Kotona tehtävän kasvohieronnan vaikutukset

• Vilkastuttaa verenkiertoa – saa ihon näyttämään kaikkiaan terveemmältä.

• Auttaa poistamaan kuona-aineita.

• Lievittää jännitystä kasvoilla.

• Vähentää turvotusta.

• Auttaa taistelussa ryppyjä vastaan.

• Kiinteyttää kasvojen lihaksia pitkäaikaisesti.

• Kirkastaa ihon kauniiksi.

Miten valitsen sopivan apuvälineen kasvohierontaan?

Se, millaisen kasvohieronnan teet, riippuu myös siitä, käytätkö vain sormiasi vai valitsetko jonkin apuvälineen. Jokainen väline on nimittäin hieman erilainen, ja miellyttävimmän valinta on kiinni sinusta.

Gua Sha

Gua Sha -hieronta perustuu kiinalaisen lääketieteen perinteeseen, ja erikoistuneessa studiossa saat halutessasi myös perusteellisen kokovartalohieronnan. Kevyemmän kosmeettisen hieronnan onnistut varmasti tekemään myös itse.

Ota avuksi gua sha -kivi Zoë Ayla Luxurious Jade Gua Sha Therapy Tool Gua Sha, levitä hoitava tuote iholle ja ala hieroa. Liu’uta gua sha -hierontatyökalua iholla aloittaen nenästä kohti kasvojen sivua, jonka jälkeen kulmakarvoista ylöspäin ja sivuille. Älä unohda myöskään leukaa ja kaulaa, joilla liikkeen tulisi suuntautua alhaalta ylöspäin.

INKKI: Jos haluat aloittaa hoidon heti, lue vielä lisää gua sha -hieronnoista.

Hierontarulla kasvoille

Mikäli haluat mieluummin kokeilla kasvoille hierontarullaa, voit valita useiden eri tyyppisten joukosta. Kaikille on kuitenkin yhteistä se, että ne tekevät hieronnasta ja lopputuloksesta miellyttävän.

Yksi kauneudenhoidon kirkkaimmista tähdistä on varmastikin jade roller -hierontarulla, jota käytetään toisinaan myös yhdessä gua sha -kiven kanssa. Kuinka hieroa Crystallove Rose Quartz Roller -välineen avulla? Aloita hieronta kaulalta ja liikuta hierontarullaa alhaalta ylös – sen tehtävänähän on vastustaa painovoimaa, joten vedät ihoa ikään kuin ylöspäin. Kasvoja hieroessasi etene jälleen kasvojen keskiosasta ulospäin ja yritä ohjata rulla ylös ohimoita kohti. Otsalla hiero nenästä hiusrajaa kohti. Samalla tavoin voit toimia Crystallove 3D Rose Quartz Lift Massager -hierontatyökalun kanssa.

Loistava apuväline turvotuksen vähentämiseen ja kasvojen verenkierron vilkastuttamiseen on hienoja pikkukiviä sisältävä germanium roller KORIKA Tools -sarjasta. Viilentämällä sitä jääkaapissa ennen hierontaa saat aikaan vielä heleämmän vaikutelman. Liikuta rullaa otsalla ylös ja alas ja jatka samalla tavoin molempiin suuntiin pitkin poskia.

Jos haaveilet vauvanpehmeästä ihosta, levitä ensiksi kasvoille suosittu kangasnaamio, ja anna sen vaikuttaa samalla kun nautit kasvohieronnasta rullan avulla. Näin kangasnaamion ja hierontarullan vaikutus yhdistyy ja saa sinut säteilemään vieläkin kirkkaammin!

VINKKI: Turvotukseen (ja muuhunkin) toimii takuuvarmasti myös KORIKA Tools massage globes -hierontatyökalu. Laita se ennen käyttöä 90 minuutiksi jääkaappiin viilenemään, ja hiero sen jälkeen kasvoja aina alhaalta ylöspäin ja keskeltä sivuille.

Älylaite kasvojen hierontaan

Jos haluat siirtyä kasvoja kohottavan hieronnan seuraavalle tasolle, kokeile FOREO Bear Fuchsia -laitetta! Tämä kekseliäs kasvojenhoitoväline käyttää mikrovirtateknologiaa ja T-Sonic-impulsseja, jotka kiinteyttävät kasvojasi kauniisti – tietenkin säännöllisesti käytettynä.

Jotta koko käsittely olisi varmasti turvallinen ja tehokas, levitä ennen hierontaa puhdistetulle iholle FOREO-seerumia. Sitten vain laite päälle, sopivan käsittelyn tehon valinta ja voit alkaa hieroa kasvoja. Riittää, kun käynnistät tämän ihmelaitteen kolmeksi minuutiksi päivittäin, ja tulokset alkavat pian näkyä!

 

Mitä luulet, mikä näistä hierontatyökaluista tulee olemaan sinun liittolaisesi taistelussa kiinteän ja heleämmän ihon puolesta?