SUOSITUKSET: Parhaat BB-voiteet kokeiltavaksi

bb cream makeup

BB-voiteet ovat jo pitkään olleet muutakin kuin kesähitti. Jollet halua kasata kasvoillesi meikkivoidekerroksia vaan käytät mieluummin nopeaa ja kevyttä tuotetta ihon värisävyjen yhtenäistämiseen, ihastut varmasti näihin monikäyttöisiin apulaisiin. kokeilimme niitä itse helpottaaksemme valintaasi. Mikä on sinulle sopivin BB-voide? Katso itse ja valitse. 


Mikä on BB-voide?

Lyhenteet BB-voide tai englanniksi BB cream tulevat sanoista Blemish Balm Cream, joka tarkoittaa perinteisen ihovoiteen ja kevyen meikkivoiteen yhdistelmää. 

Koska kyseessä on monikäyttöinen tuote, sillä on useita tehtäviä: se kosteuttaa ihoa ja suojaa sitä auringon säteilyltä ihovoiteen tapaan. Samalla se yhtenäistää ihon eri värisävyt ja peittää kevyesti pienet virheet meikkivoiteen tavoin. BB-voide näyttää iholla luonnollisemmalta eikä rasita ihoa perinteisen meikkivoiteen tavoin. 

Nykyisin BB-voiteita löytyy jo kaikille ihotyypeille, joten jokainen löytää niiden joukosta varmasti omansa. Me testasimme suosituimmat BB-voiteet ja tarkkailimme huolellisesti tuloksia. Nyt voimme jo kertoa sinulle testimme voittajat! 

Mikä on paras BB-voide? Suosituksemme antavat vinkkejä siihen

L’Oréal Paris Wake Up & Glow BB C'est Magic

L'Oréal Paris Wake Up & Glow BB C´est Magic  -BB-voiteen väri todella sopeutuu ihon omaan väriin, joten olen vihdoinkin löytänyt oikeansävyisen voiteen. Rakenne on pehmeä ja kevyt, ja minusta se sopii parhaiten rasvoittuvalle iholle, sillä se muodostaa ihollani tehokkaasti myös mattapinnan. En siis väitä, että se välttämättä soveltuisi kuivalle iholle, mutta ehkä sitäkin voisi kokeilla.

Lotta K.

Collistar Idro-Attiva Magica BB + Detox

BB-voide Collistar Idro-Attiva Magica BB + Detox levittyy erinomaisesti, on kevyt, yhtenäistää ihon eri värisävyt ja on tuoksultaan erittäin pehmeä. Se peittää huonommin, mutta toisaalta peittävyyttä ei BB-voiteilta edes odoteta. Voiteen ominaisuuksiin kuuluu SPF 20 -suojakerroin, ja lisäksi voide kosteuttaa, joten suosittelen sitä normaalille tai kuivalle iholle. Sen alle ei todellakaan tarvita perinteistä kosteusvoidetta. Vaaleaihoisille suosittelen Light-värisävyä.

Kaarina K.

La Roche-Posay Rosaliac

Käytän BB-voidetta meikkivoiteen sijaan. La Roche-Posay Rosaliac tasoittaa ihanasti punoittavan ihon värisävyt, levittyy helposti, ei tahraa ja peittää kuitenkin hyvin. Lisäksi siinä on SPF 30 -suojakerroin! Se kestää koko päivän, eikä meikki kuivaa ihoa.

Leena E.

Bourjois Healthy Mix

Olen todella tyytyväinen tähän voiteeseen. Bourjois Healthy Mix -voiteen ansiosta ihoni on heleämpi ja kosteutetumpi, ja lisäksi voide peittää kaikki ihon pikku virheet. Se kerta kaikkiaan sopii minun iholleni. Se on myös suunniteltu kaikille ihotyypeille sopivaksi, joten minusta se on mainio BB-voide rasvoittuvalle iholle, jollainen itselläni on. Käytän voidetta päivittäin ja suosittelen sitä vilpittömästi!

Pauliina S.

Shiseido Sun Care Sports BB

Kokeilin tätä BB-voidetta ensimmäistä kertaa ja ihastuin siihen välittömästi! Shiseido Sun Care Sports BB -voiteen isoina plussina pidän SPF 50+ -suojakerrointa, koostumusta ja pitkäkestoisuutta. Koostumus on erittäin kevyt, joten sen levittäminen on helppoa ja se myös kuivuu nopeasti. 
Tämä BB-voide yhtenäistää ihon eri värisävyt ja peittää myös pienet virheet mutta säilyttää silti luonnollisen rakenteen. Se saa lisäpisteitä keskimatasta pinnasta ja siitä, että se kestää koko päivän. Yleensä minulla on ongelmia BB- ja CC-voiteiden värisävyn valinnan kanssa, joten pidän laajasta värisävyvalikoimasta, jossa todella on valinnanvaraa. 

Janna M.

Clinique Dramatically Different

Kun käytin Clinique Dramatically Different -voidetta ensimmäisen kerran, pelästyin harmaanvalkoista värisävyä. Tämä BB-geeli mukautuu kuitenkin vähitellen ihon omaan väriin, joten halusin kokeilla sitä toisenkin kerran. Geelimäisen rakenteen ansiosta sen levittäminen on helppoa. Se yhtenäistää ihon värin ihanasti, ja sen rakenne on niin kevyt, ettet edes tiedä käyttäväsi kosmetiikkatuotetta. 
Suosittelen tätä tuotetta kesäkäyttöön, koska sen värisävy on kevyesti oranssiin vivahtava, mikä korostaa kauniisti rusketusta. Pidän myös siitä, että se on hajustamaton eikä kasaannu juonteisiin. En suosittele sitä kovin vaalealle iholle, mutta se on varma valinta normaalille ja vähän tummemmille sävyille.

Eerika H.

Biotherm Aquasource BB Cream

Biotherm Aquasource BB Cream -voiteesta voin huoletta sanoa, että se on paras toistaiseksi kokeilemani BB-voide. Sen rakenne on kevyt, joten se levittyy helposti ja imeytyy ihoon hyvin eikä siis muodosta kalvoa kasvoille. Se ei tosin peitä kovin tehokkaasti mutta silottaa toisaalta ihoa, yhtenäistää ihon värin ja pohjustaa meikin täydellisesti. 
Minä itse käytän tätä BB-voidetta meikkivoiteen sijaan ja levitän sen päälle pelkän puuterin. Jos ihoa ei tarvitse peittää kovin voimakkaasti, tämä voide riittää mainiosti. Pidän myös sen kosteuttavasta vaikutuksesta. Iho on ihanan kosteutettu koko päivän ajan eikä rasitu meikin alla. Yksinkertaisesti huippuluokan BB-voide minun tarpeisiini!

Minna V.

Vastasiko BB-voidetestimme kysymyksiisi? Vai haluatko sinä suositella jotakin huipputuotetta, jota ei löydy valikoimistamme? Laita meille viestiä!