Bourjois 1 Seconde Nail Enamel Kynsilakka

Bourjois 1 Seconde Nail Enamel Kynsilakka
Bourjois 1 Seconde Nail Enamel Kynsilakka
Sävy 39 It´s Raining Stars 9 ml
5,80

Koodi: BOU1137 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 6.8.2021
UPS Air Mail
huomenna tiistai 3.8.2021

Kuvaus Bourjois 1 Seconde Nail Enamel
Ominaisuudet

Kynsilakka Bourjois 1 Seconde Nail Enamel tekee hetkessä kauniit ja huolitellut kynnet.

Ominaisuudet:

  • hohtava ja täyteläinen väri
  • levittyy helposti
  • geelimäinen vaikutelma

Käyttöohjeet:
Levitä lakka siveltimen avulla lakkaamattomille kynsille, joista on poistettu rasva. Levitä kaksi kerrosta paremman tuloksen saavuttamiseksi.

Ominaisuudet

Sävy
hopea
Kynsilakan Tyyppi
nopeasti kuivuva
Vaikutus
kiiltävä

Tietoja brändistä Bourjois

Bourjois auttaa sinua saavuttamaan kuuluisan ranskalaisen tyylin ja eleganssin ja samalla antaa sinun ilmaista henkilökohtaista charmiasi. Kätevät meikkituotteet ja innovaatiot yksinkertaistavat päivittäistä kauneusrituaaliasi ja jättävät samalla tarpeeksi tilaa luovuudellesi.

 


Bourjois esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 1863 lava- ja taidemeikin brändinä. Kaikki alkoi näyttelijä Joseph-Albert Ponsinilta, joka alkoi luoda meikkituotteita kollegoilleen. Pian hänen tuotteidensa kysyntä ylitti teatterimaailman, ja Bourjois meikki tuli sen laadun, käytännöllisyyden ja tyylikkään suunnittelun ansiosta kuuluisaksi kaikkialla Pariisissa.
Nykyään Bourjois jatkaa helppojen, kätevien ja hauskojen kauneustuotteiden valmistumisen perinnettä. Bourjois ripsiväri luo edelleen silmiinpistävää dramaattista lookia ja Bourjois Healthy Mix meikkivoide valaisee jokaista ihoa. Ainoa ero on siinä, että brändi on nykyään asiakkaiden suosikki maailmanlaajuisesti.

Arvostelu Bourjois 1 Seconde Nail Enamel