BrushArtKIDS Laukku Lapsille

BrushArt KIDS Laukku Lapsille
BrushArt KIDS Laukku Lapsille
13,60

Varastossa | Koodi: BRU03965
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 10.12.2021
UPS Air Mail
torstai 2.12.2021

Ilahduta lasta omalla kosmetiikkalaukulla, jossa hän voi säilyttää pikkuesineitään. BrushArt KIDS -kosmetiikkalaukussa on riittävästi tilaa kaikille lapsen matkoilla tai kotona kylpyhuoneessa tarvitsemille esineille.

Ominaisuudet:

  • suljetaan näppärästi vetoketjulla
  • tilava kosmetiikkalaukku, joka on ihanteellinen pitkillekin matkoille
  • monikäyttöinen
  • laadukas ja kestävä materiaali
  • leikkisä malli lapsille
  • lapsille mieluinen kuosi

Nuorekas brändi, joka luo trendejä meikki-, hiustenhoito- ja muotoilutarvikkeiden maailmassa. BrushArt tarjoaa hiusharjoja, meikkisiveltimiä sekä niiden hoitotuotteita, trendikkäitä meikkipusseja ja muita tarvikkeita. Brändillä on yksinkertaisesti kaikkea, mitä jokainen trendejä seuraava kaunotar tarvitsee!

BrushArtin parhaiten myytyihin tuotteisiin kuuluvat ehdottomasti villisikaharjaksiset harjat, jotka tuovat hiuksillesi suorastaan uskomatonta kiiltoa. Meikin levittämistä taas nopeuttavat ihanat meikkisienet, jotka varmistavat kaiken luonnollisimman tuloksen.

Brändi ilahduttaa myös siveltimien ystäviä. BrushArtin siveltimien harjakset ovat täydellisen pehmeitä ja tekevät meikistäsi virheettömän. Ne sopivat loistavasti myös lahjaksi yhdessä meikkipussin kanssa. Nuorimmat ihastuvat taas lapsille tarkoitettuihin kosmetiikkalaukkuihin, hiuspinneihin ja -lenkkeihin, jotka auttavat hienoimpienkin hiusten käsittelyä ja ovat lisäksi niin söpöjä!

Tätä kaikkea on BrushArt: laadukkaita, edullisia ja trendikkään näköisiä tarvikkeita, jotka ylentävät kauneusrutiinisi uudelle tasolle.